Finnair ja kiinalainen Alitrip aikovat tuoda Lappiin tuhansia kiinalaisturisteja

Kiinalaisturistit yöpyvät Helsingissä, Rovaniemellä ja Ivalossa. Tavoitteena on tuoda 3000 kiinalaista turistia Suomeen talvikuukausina. Ensimmäinen ryhmä saapuu lokakuussa.

Kiina
Joulupukki Kiinassa
Santa Claus Promotions Finland

Finnair ja kiinalainen matkatoimisto Alitrip aloittavat yhteistyön, jonka tavoitteena on tuoda Lappiin tuhansia kiinalaisturisteja. Matkapakettiin kuuluu kaksi yöpymistä Rovaniemellä ja kaksi Ivalossa. Viiden yön matkoja järjestetään lokakuun ja maaliskuun välisenä aikana. Alitrip aikoo myös perustaa Rovaniemelle asiakaspalvelukeskuksen auttamaan matkapaketin ostaneita kiinalaisturisteja.

Verkossa matkapalveluita tarjoava Alitrip on osa Kiinan suurimpiin yrityksiin kuuluvaa Alibaba Groupia. Finnairin mukaan se on ensimmäinen eurooppalainen lentoyhtiö, joka on sopinut näin pitkälle menevästä yhteistyöstä kiinalaisen matkatoimiston kanssa.

– Suomella ja Lapilla on paljon tarjottavaa matkailijoille. Finnairin ja Alitripin yhteistyö on erinomainen tapa lisätä Suomen näkyvyyttä Kiinassa, sanoo Finnairin kaupallisten toimintojen johtaja Juha Järvinen yhtiön tiedotteessa. Finnair lentää Kiinassa kuuteen kohteeseen.