Rattijuopot ja apteekkimurto työllistivät poliisia Pohjois-Savossa

Poliisi sai perjantain ja lauantain aikana kiinni kolme rattijuopumuksesta epäiltyä Ylä-Savossa. Keiteleellä puolestaan murtauduttiin apteekkiin.

Apteekkimurto

Poliisi otti perjantai-iltapäivällä Iisalmessa kiinni paikkakuntalaisen, vuonna 1951 syntyneen miehen, joka oli törmännyt Eteläntiellä henkilöautolla liikennemerkkiin. Poliisi epäilee miestä törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, sillä epäilty puhalsi poliisin alkometriin 1,21 promillen lukemat.

Vieremällä puolestaan jäi lauantaiaamuna kiinni vuonna 1951 syntynyt paikkakuntalainen mies, joka ajeli mopolla päihtyneenä Nissilässä. Kuljettaja puhalsi poliisin alkometriin 1,19 promillen lukemat.

Kolmas rattijuopumuksesta epäilty on ulkopaikkakuntalainen, vuonna 1996 syntynyt mies, joka ajoi autonsa ojaan lauantaiaamuna Iisalmentiellä Lapinlahdella. Mies puhalsi alkometriin 1,4 promillen lukemat. Poliisi tutkii tapausta törkeänä rattijuopumuksena ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Kuljettaja ei loukkaantunut ulosajossa, mutta hänen autonsa kärsi peltivaurioita.

Apteekkimurto Keiteleellä

Keiteleellä murtauduttiin apteekkiin perjantain ja lauantain välisenä yönä kello 00.45 aikaan.

Poliisin mukaan vielä ei ole tarkempaa tietoa siitä, mitä apteekista on mahdollisesti viety. Poliisi pyytää havaintoja ja vihjeitä henkilöistä tai ajoneuvoista tapahtumapaikan läheisyydestä.