Ilmianna kulttuuri- tai nuorisoteko Rovaniemellä!

Rovaniemen kaupunki kerää ehdotuksia kulttuuri- ja nuorisopalkintojen saajiksi. Tunnustuksen saajia voi ehdottaa perusteluineen elokuun 8. päivään saakka. Ehdotuksia jättäneiden kesken arvotaan yhteislippu, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn kulttuurikohteisiin.

Rovaniemi

Rovaniemen kaupunki kerää ehdotuksia kulttuuri- ja nuorisopalkintojen saajiksi. Tunnustuksen saajia voi ehdottaa perusteluineen elokuun 8. päivään saakka. Palkinnot jaetaan Rovaniemi-viikon yhteydessä syyskuussa.

Kaupunki on jakanut taide- ja kulttuuripalkintoja vuodesta 1964 lähtien. Kulttuuripalkinto myönnetään erityisestä kulttuurisaavutuksesta tai pitkäaikaisesta työstä Rovaniemen kulttuurin hyväksi. Palkinto voidaan myöntää joko yksityiselle henkilölle tai ryhmälle, jota ei aiemmin ole palkittu Rovaniemen kulttuuripalkinnolla.

Ehdotukset ottaa vastaan vapaa-ajan lautakunta. Lomakkeet löytyvät osoitteesta www.rovaniemi.fi/kulttuuripalkinnot (siirryt toiseen palveluun). Paperisia lomakkeita saa palvelupiste Osviitasta, Hallituskatu 7 ja Rovaniemen pääkirjastosta.

Ehdotuksia jättäneiden kesken arvotaan yhteislippu, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn kulttuurikohteisiin. Arvonta suoritetaan kulttuuripalkinnon ja kulttuuritekopalkintojen julkistamisen yhteydessä Rovaniemi-viikolla.