Anttila luovuttaa huomisesta lähtien osan verkkokaupasta ennen konkurssia tilattuja tuotteita

Anttila Oy:n konkurssipesä luovuttaa Anttila.com- ja Kodin1.com-verkkokauppojen asiakkaille tuotteet, joiden toimitustavaksi asiakas on valinnut verkkokaupassa "nouto tavaratalosta" ja joista asiakkaalle on lähtenyt sähköinen ilmoitus tuotteen saapumisesta valittuun tavarataloon.

talous
Anttila
Ismo Pekkarinen / AOP

Pesänhoitaja on konkurssin alkaessa katsonut, että ennen konkurssia tilattuja, tavarataloissa noutoa odottavia tuotteita ei ole voinut luovuttaa ennen kuin niiden luovutettavuus on huolellisesti selvitetty.

Pesänhoitaja on päättänyt, että Anttila Oy:n konkurssipesä luovuttaa asiakkaille ennen konkurssia verkkokaupoista tilatut tuotteet, jotka on erikseen merkitty asiakkaille kuuluvaksi ja siirretty tavarataloon luovutusta varten, ja joista asiakkaalle on lähetetty ilmoitus tuotteen saapumisesta valittuun tavarataloon.

Tuotteiden luovuttaminen tavarataloista aloitetaan tiistaina 26.7. tavaratalojen auettua. Tuotteen vastaanotettuaan asiakkaan ei tarvitse valvoa saatavaansa Anttila Oy:n konkurssissa.

Luovutettavien tuotteiden osalta konkurssipesä ei vastaa tuotteiden mahdollisista virheistä. Kyseisillä tuotteilla ei myöskään ole vaihto- tai palautusoikeutta, koska kyse on ennen konkurssiin asettamista tilatuista tuotteista. Konkurssipesä ei sitoudu Anttila Oy:n ja asiakkaiden välisiin sopimuksiin.

Mikäli asiakas ei ole saanut sähköistä saapumisilmoitusta, tilattu tuote ei ole noudettavissa.