Grillattua colaporsaan kassleria kymmenelle
1 possun kassler
3 dl colaa
1 chilipalko
4 valkosipulinkynttä
suolaa
isoja minigrip-pusseja
Leikkaa kassler neljään noin 500 g palaan ja suolaa ne pinnoiltaan. Anna suolaantua pari tuntia.
Kaada cola astiaan ja silppua mukaan chiliä ja valkosipulia. Nosta lihat minigrip- pusseihin ja jaa cola tasan kaikkiin neljään pussiin. Paina ilma pois mahdollisimman hyvin ja sulje pussien suu. Nosta pussit suureen kattilaan ja kaada sinne vettä sen verran, että lihapussit eivät ole kattilan pohjassa kiinni, vaan vesi kiertää joka puolella. Keitä kannen alla hiljakseen pari tuntia ja jätä jäähtymään keitinveteen. Avaa pussit, valuta liemi toiseen kattilaan ja keitä kokoon siirapiksi.
Grillaa annospaloiksi leikatut lihojen pinnat ja sivele niitä colasiirapilla.

Grillibataatti
iso bataatti
sesamöljyä
suolaa
Pese bataatti hyvin ja viipaloi se noin sentin siivuiksi. Kostuta pinnat öljyllä ja mausta suolalla. Grillaa melko miedolla lämmöllä molemmin puolin.
Chimichurri
nippu persiljaa
nippu oreganoa
1 pieni punasipuli varsineen
1 palko chiliä
2 valkosipulinkynttä
2 rkl viinietikkaa
1 tl suolaa
2 dl öljyä
Silppua veitsellä tai murskaa ainekset huhmareella aivan sileäksi silpuksi. Mausta suolalla ja etikalla ja anna niiden seistä tovin ennen öljyn lisäämistä.
Kauppalappu
1 possun kassler
iso bataatti
nippu persiljaa
nippu oreganoa
1 pieni punasipuli varsineen
1 palko chiliä
1 chilipalko
2 valkosipulinkynttä
3 dl colaa
isoja minigrip-pusseja
sesamöljyä
2 rkl viinietikkaa
1 tl suolaa
2 dl öljyä