Bernie Ecclestonen anoppi pelastettu kaappajien käsistä Brasiliassa

Ecclestonen vaimon äiti oli kaapattu kymmenen päivää aikaisemmin. Kaappaukset ovat vähentyneet Brasiliassa viime vuosina.

urheilu
Bernie Ecclestone ja hänen vaimonsa Fabiana Flosi.
Bernie Ecclestone ja hänen vaimonsa Fabiana Flosi.Srdjan Suki / EPA

Poliisi on vapauttanut Formula 1-johtaja Bernie Ecclestonen anopin sieppaajien käsistä Saõ Paulossa Brasiliassa. Ecclestonen vaimon äiti Aparecida Schunck oli kaapattu kymmenen päivää aikaisemmin.

Poliisin kaappauksia torjuva yksikkö teki rynnäkön kaappaajien piilopaikkaan Saõ Paulon lähistöllä ja pidätti kaksi miestä. Schunck ei vahingoittunut iskussa, poliisi kertoo.

Kaappaajat olivat vaatineet Schunckista 120 miljoonan Braslian realin eli noin 33 miljoonan euron lunnaita. BBC:n mukaan (siirryt toiseen palveluun) lunnaita ei maksettu.

Miljardööri Bernie Ecclestone nai 38-vuotiaan brasilialaisen Fabiana Flosin vuonna 2012. Ecclestone hallinnoi Formula 1 -sarjan kaupallisia oikeuksia.

Kaappaukset ja lunnasvaatimukset olivat yleisempiä Brasiliassa viime vuosituhannella, mutta poliisin kaappausten vastainen yksikkö ja muut toimet ovat vähentäneet tapauksia. Brasilian turvallisuustilanne on silti aiheuttanut huolta perjantaina alkavien Rion kesäolympialaisten alla.

Lähteet: Reuters, AP