Hyppää sisältöön

Viikonlopun musiikkitapahtumissa hyvin yleisöä

Sekä RolloPopin että Down by the Kemijoki -tapahtuman järjestäjät sanovat, että yleisöä oli ihan hyvin Rovaniemellä viikonloppuna. RolloPopissa oli kävijöitä järjestäjän arvion mukaan useita tuhansia perjantaina ja launantaina. Down by the Kemijoki -tapahtuma oli loppuunmyyty lauantaina.

Kuva: DBTK

Viikonlopun musiikkitapahtumat vetivät kohtuullisen hyvin yleisöä Rovaniemellä. Kaupunkifestari RolloPopissa (siirryt toiseen palveluun) oli kävijöitä järjestäjän arvion mukaan useita tuhansia perjantaina ja lauantaina.

RolloPopin järjestäjät arvioivat silmämääräisesti,, että perjantaina yleisöä olisi ollut 3 500 - 4 000, ja lauantaina 5 000 - 5 500. Tarkemmat luvut selviävät myöhemmin tällä viikolla.

Down by the Kemijoki -tapahtumassa (siirryt toiseen palveluun) oli perjantaina puolentoista sataa ihmistä. Lauantai oli loppuunmyyty, eli lippuja myytiin noin 250 kappaletta.

Down by the Kemijoki -tapahtuman järjestäjät eivät vielä ole päättäneet, järjestetäänkö sitä uudelleen ensi vuonna. Edellisen kerran festivaali järjestettiin vuonna 2012.

.
.