PS Kemi hankki hyökkääjän Ruotsista

Erik Törnros tulee kemiläiseen liigajoukkueeseen loppukauden mittaisella lainasopimuksella. Kookas hyökkääjä tulee Dalkurd FF:stä. Hyökkääjä Juho-Teppo Berg lähtee PS Kemistä loppukaudeksi lainaan naapurikaupunkiin TP-47:n riveihin.

hyökkääjä
PS Kemin logo
PS Kemi

PS Kemi on hankkinut riveihinsä ruotsalaisen Erik Törnrosin. 23-vuotias ja 193-senttinen hyökkääjä saapuu Kemiin loppukauden mittaisella lainasopimuksella Dalkurd FF:stä.

Erik Törnros on saanut jalkapallo-oppinsa Gefle IF:ssä. Hän on kasvattiseuransa riveissä pelannut Ruotsin pääsarjassa Allsvenskanissa sekä Eurooppa-liigan karsinnoissa.

Geflen lisäksi Törnros on pelannut Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Superettanissa sekä kolmanneksi korkeimmalla tasolla ykkösdivisioonassa IK Bragen ja Dalkurd FF:n riveissä. Viime kaudella Törnros oli nostamassa Dalkurdia Superettaniin ensimmäistä kertaa seuran historiassa.

Törnros on esiintynyt myös Ruotsin juniorimaajoukkueissa.

Liigajoukkueessa on liikettä myös toiseen suuntaan. Hyökkääjä Juho-Teppo Berg siirtyy loppukaudeksi lainalle Kakkosessa pelaavaan Tornion Pallo-47:ään. Berg loukkaantui talvella pahasti ja oli sivussa alkukauden ajan.