FC Inter taisteli ja teki maaleja – tuloksena tasapeli

Uuden valmentajan opit toivat turkulaisjoukkueelle kaksi maalia, mutta vastustaja PK-35 pystyi tasoittamaan kahdesti.

Kuva: Tomi Hänninen

Turun FC Inter pelasi keskiviikkona 2–2 tasapelin Veikkausliigassa PK-35:n kanssa. Inter oli kahdesti voitossa kiinni. Interin maaleista vastasi veljensä kanssa Interiin saapunut Njazi Kuqi. Hän pelasi ensimmäistä kertaa Interin paidassa kotikentällä.

Inter haki voittomaalia vimmatusti loppuun asti. Solomon Duah pääsikin lisäajalla avopaikkaan, mutta jälleen huippuottelun pelannut vantaalaisten maalivahti Daniel Kollar oli Inter-hyökkääjää etevämpi, kerrotaan seuran nettisivuilla.

– Kyllä tässä päällimmäisenä tuntemuksena on pettymys. Pelasimme ensimmäisellä jaksolla hyvin ja siinä meillä oli paikat ratkaista tämä ottelu. Toinen jakso vastaavasti oli meiltä heikkoa pelaamista, murehti Interin päävalmentaja Shefki Kuqi ottelun jälkeen seuran verkkosivulla.

Kuqin mukaan Interin tarkoituksena oli prässätä PK-35 Vantaan pelaajilta tila ja aika pois. Ensimmäisellä jaksolla tämä onnistui.

– Halusimme prässätä heti alussa. Heillä on taitavia joukkueessa ja mikäli heille antaa tilaa pelata, on varmasti vaikeuksissa. Tästä saimme hyvän esimerkin toisella jaksolla, pohti Kuqi.

Vaikka Kuqi olikin pettynyt lopputulokseen, halusi hän kääntää jo seuraavaan otteluun.

– Meillä on jälleen peli lauantaina. Seuraavaksi käännämme katseet siihen. Tänään pelasimme paremmin kuin Tampereella lauantaina ja pyrimme jälleen parantamaan Kemissä, kertoi Kuqi.