1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Taskuvarkaus

Asunnosta löytyi tuntematon mies – poliisi kaipaa havaintoja lompakkovarkauksista Kouvolassa

Lompakkovaras on liikkunut torstaina ainakin Elimäellä ja Korialla. Molemmissa tapauksissa tekijä on ollut keski-ikäinen ja lyhyehkö.

Poliisi kaipaa yleisöltä havaintoja Kouvolassa liikkuvasta varkaasta. Torstaina aamupäivällä Korian Karisuontiellä asukas oli huomannut asunnossaan tuntemattoman miehen. Mies oli kertonut etsivänsä toista miestä ja poistunut asunnosta. Hieman myöhemmin asukas oli havainnut lompakkonsa kadonneen.

Seuraavan kerran varas iski ennen puoltapäivää Elimäen Mettäläntiellä. Myös tässä tapauksessa asukas havaitsi asunnossaan miehen, joka kertoi olevansa väärässä osoitteessa. Mies poistui paikalta ja pian asukas huomasi lompakkonsa kadonneen.

Molemmissa tapauksissa tekijä on ollut keski-ikäinen ja lyhyehkö. Miehellä oli ollut tummat housut. Toisessa tapauksessa tekijällä oli tumma pusero, toisessa valkoinen t-paita. Tekijä oli puhunut hyvää suomea.

Havainnot ja tiedot tekijästä pyydetään ilmoittamaan sähköpostitse osoitteeseen rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi (siirryt toiseen palveluun) tai puhelimitse numeroon 050-4479574.