Apteekkiin ja pitseriaan murtauduttiin Varkaudessa

Poliisi kaipaa havaintoja Varkaudessa torstain ja perjantain välisinä öinä tapahtuneista apteekki- ja pitseriamurroista. Apteekkimurtoa poliisi tutkii varkauden yrityksenä. Pitseriasta oli varastettu kassakone ja vähän käteistä rahaa.

Pizzeriat

Varkauden Kangaslammilla murtauduttiin apteekkiin perjantaiyönä. Poliisin mukaan murto tapahtui noin kello 3.30 yöllä. Poliisi tutkii asiaa varkauden yrityksenä.

Paikalta oli poistunut tummiin pukeutunut mies, joka oli pysäköinyt autonsa apteekin takapihalle. Tapahtumaan liittyy todennäköisesti myös toinen henkilö, joka on odottanut auton luona, apteekin takapihalla.

Apteekkiin murtautuneella henkilöllä oli yllään huppari tai collegepaita, jossa vasemman rinnan kohdalla isolla kirjoitettu teksti ”THIS”.

Varkauden Kivipurontiellä puolestaan murtauduttiin pitseriaan torstain ja perjantain välisenä yönä. Liikkeeseen oli päästy sisälle takaovesta murtautumalla ja liiketiloista oli anastettu kassakone ja vähäinen määrä käteistä rahaa. Poliisi tutkii asiaa varkausrikoksena.

Havainnot apteekkimurtoon mahdollisesti liittyvistä henkilöistä tai ajoneuvosta sekä pitseriamurrosta voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi (siirryt toiseen palveluun) tai soittamalla Varkauden poliisiaseman palvelupäivystyksen numeroon 029 5414269.