1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. viihde

Sanni-fanit tekivät oman versionsa kohumusiikkivideosta

Viime viikolla laulajatähti Sannin musiikkivideo aiheutti kiivasta keskustelua, ja lopulta levy-yhtiö päätyi musiikkivideon poistamiseen. Fanit ovat kuvanneet uuden version kohua aiheuttaneesta musiikkivideosta, koska he haluavat ilmaista tukensa artistille.

viihde
Sanni
Sanni on festivaalien kysytyimpiä esiintyjiä.Marko Tuominiemi / AOP

Laulajatähti Sannin fanit ovat julkaisseet oman musiikkivideon Vahinko-nimisestä biisistä osoittaakseen tukensa artistille. Asiasta kertoo YleX.

Sannin musiikkivideo herätti viime viikolla paljon keskustelua. Osa koki Sannin Vahinko-nimisen kappaleen musiikkivideossa ongelmalliseksi sen, että alakouluikäiset lapset laulavat aikuisten suuhun sopivaa tekstiä. Osan mielestä taas videon kritisoiminen oli taas turhaa niuhottamista.

Uuden videon takana on noin 30 fania, jotka haluavat osoittaa tukensa Sannille. Fanit kirjoittavat YouTubeen ladatun videon saatetekstissä, että alkuperäisen musiikkivideon saama kohu oli ylimitoitettu.

– Haluamme tällä videolla ilmaista, että mielestämme Vahinko-biisin alkuperäisen videon kanssa oltiin vain hyvän asian kanssa liikenteessä. Kuitenkin asiasta onnistuttiin saamaan aikaan liiankin suuri kohu ja monia asioita vääristeltiin ja liioiteltiin, mikä johti videon poistamiseen.

Lue seuraavaksi