Jouni Hynysen Raili-äiti soitti radiolähetykseen – "Häissä oli kantarellikastiketta ja karaokea"

Kotiteollisuuden nokkahahmo Jouni Hynynen ja näyttelijä Mari Perankoski vihittiin viikonvaihteessa Lappeenrannassa. Hynysen Raili-äiti yllätti asiaa aprikoineen radiojuontajan ja soitti studioon.

Kuva: Yle

Lappeenrannassa vietettiin viikonvaihteessa Kotiteollisuuden Jouni Hynysen ja näyttelijä Mari Perankosken häitä. Yle Lappeenrannan juontaja Sirkka Haverinen arvuutteli lähetyksessä, että ottiko morsian kenties miehenesä sukunimen.  Äkkiä puhelin studiossa soi ja langan toisessa päässä oli Jouni Hynysen Raili-äiti.

– Perankoskesta tuli rouva Hynynen, mutta taitelijanimenään hän pitää Perankosken, oma-aloitteisesti studioon soittanut Raili Hynynen kertoo.

Uutta miniäänsä tuore anoppi kehuu estoitta.

– Oikein mukava ja miellyttävä. Kovasti pidän Marista, ei ole valittamista, Raili kertoo.

Tuttuja musikantteja esiintymässä

Vieraita Taipalsaarella vietetyssä hääjuhlassa oli Raili Hynysen mukaan yli sata ja häihin liittyvällä risteilyllä hänen mukaansa esiintyivät näyttelijä-muusikko Jussi Lampi ja Timo Rautiainen. Kotiteollisuutta ei lavalla nähty.

– Hääpaikalla oli karaokea ja morsiamen isä lauloi hääparille. Jouni malttoi pysyä pois mikin varresta ainakin sen aikaa kun itse olimme paikalla, Raili Hynynen kertoo.

Ruoat juhliin oli valmistanut Kotiteollisuuden oma kokki ja listalla oli mm. kanaa.

– Minä olin tehnyt myös kanttarellikastiketta ja perunoita, Raili kertoo ruokatarjonnasta.

Raili Hynynen toivottaa uudelle hääparille onnea.

– Jouni sai myös hienon anopin, studioon soittanut Raili Hynynen kertoi.