Hyppää sisältöön

Siwan myymälä ryöstettiin jälleen Vaasassa

Huppupäinen mies sai haltuunsa Koulukadun myymälästä muutamia satoja euroja. Ryöstäjä on edelleen karkuteillä.

Vaasassa on jälleen ryöstetty Siwan myymälä. Pohjanmaan poliisista kerrotaan, että huppupäinen mies tuli Koulukatu 57-61 -osoitteessa sijaitsevaan Siwan myymälään maanantai-illalla noin kello 22.50. Hän otti esiin teräaseen ja uhkasi sillä kaupan myyjää. Mies sai haltuunsa muutamia satasia ja poistui sen jälkeen liikkeestä.

Poliisi ei ole tavoittanut tekijää. Asiaa tutkitaan törkeänä ryöstönä.

Poliisin mukaan mies oli ollut kantasuomalainen ja puhunut suomea. Hän on noin 25-30-vuotias. Hän on pituudeltaan noin 170 cm ja vartaloltaan hoikka tai normaali. Hän oli pukeutunut tummaan tai mustaan toppatakkiin, jossa oli ollut karvareunainen huppu. Karvat olivat harmaat. Päässä oli ollut lippalakki ja ainakin lipan etuosa oli vaalea tai valkoinen.

Tapahtumat tallentuivat valvontakameraan

Poliisi kertoo, että ryöstäjän kasvot oli peitetty punaisella vaatteella; mahdollisesti kaulahuivilla. Housut olivat olleet kuluneen näköiset vaaleansiniset pillifarkut. Jalassaan tekijällä oli tummat kengät ja kädessä hänellä oli mustat hansikkaat, joissa oli valkoiset raidat.

– Tekijä oli ennen ryöstöön ryhtymistä odottanut kassan läheisyydessä myyjän saapumista kassalle. Mies oli ollut kaupassa jonkin aikaa kasvot peittämättä. Sekä miehen liikkuminen kaupassa ja että tapahtuma ovat tallentuneet valvontakameraan, Pohjanmaan poliisilaitos tiedottaa.

Pohjanmaan poliisi pyytää mahdollisia havaintoja tapahtuneesta vihjepuhelimeensa 050 381 9810.

Viime vuosina Vaasassa on ryöstetty useita kertoja Siwan myymälöiden kassoja.

.
.