1. yle.fi
  2. Uutiset

Näin syntyy julkkisten suosima contouring-meikki – katso video

17-vuotias meikkitaiteilija loihtii korostaen ja häivyttäen jopa Paula Koivuniemen ikoniset poskipäät.

Kotimaan uutiset
Jere Sivonen meikkaa Liisa Heikkalaa.
Leila Oksa / Yle
Jere Sivonen meikkaa Liisa Heikkalaa.
Meikkaaja Jere Sivonen opasti aamu-tv:ssä, miten contouring-meikkauksella voi vaikuttaa kasvojen muotoon.

Viime vuoden suurin meikkitrendi contouring ei hehku enää pelkästään Hollywood-kaunottarien kasvoilla. Markettien kosmetiikkasarjojen contouring-tuotteet ovat tehneet kasvojen muotoilusta koko kansan huvia.

– Contouringin tarkoituksena on häivyttää ja korostaa kasvojen piirteitä, meikkaaja Jere Sivonen selventää englanninkielistä termiä.

17-vuotias meikkitaiteilija saapui pensseleidensä kanssa tiistaina Ylen aamu-tv:n studioon näyttämään, miten kasvojen parhaat puolet loihditaan esille tyylillä, joka kelpaisi punaiselle matollekin.

Kajaanista kotoisin oleva Sivonen osaa taiturimaisesti muovata myös omia kasvojaan. Muuntautumiskykyinen nuorukainen tuli vuosi sitten julkisuuteen kun paikallislehti ja sen seurauksena moni muukin media julkaisi kuvia, jossa Sivonen oli meikannut itsensä tunnettujen suomalaisnaisten näköisiksi.

Harrastus ei jäänyt pelkän meikkipeilin eteen, sillä Sivonen on sittemmin esiintynyt muun muassa Paula Koivuniemenä (siirryt toiseen palveluun) erilaisissa tapahtumissa.

Viime viikonloppuna Sivonen palkittiin Drag Show Artist 2016 -tittelillä.

Lue seuraavaksi