Poliisi julkaisi kadonneen kuvan: yleisövihjeetkään eivät ole tuottaneet tulosta

Limingassa lenkillä ollutta tamperelaismiestä ei ole toistaiseksi löydetty. Viimeiset havainnot hänestä on tehty Temmesjoen rannasta.

Kotimaa
Tamperelainen Jaakko Kujala katosi Limingassa 18.9.2016.
Tamperelainen Jaakko Kujala katosi Limingassa 18.9.2016.Poliisi

Tamperelainen 30-vuotias Jaakko Kujala katosi sunnuntaina 18.9. puolen päivän aikaan.

Oulun poliisin tiedotteen mukaan Jaakko Kujala lähti Limingassa sijaitsevaa Puodinmäentietä pitkin Temmesjokirantaan kävelylle äitinsä kanssa noin kello 12.

Viimeinen varma havainto hänestä on hetkeä myöhemmin jokirannasta Puodinmäentien kohdalla, kun hänen äitinsä jatkoi kävelemistä. Kujala jäi rantaan yksin. Hänen oli tarkoitus palata kävelylenkiltä äitinsä perään. Kujalasta ei ole tämän jälkeen havaintoja.

Kadonneen etsinnät käynnistettiin välittömästi ja niitä jatkettiin katoamispaikan läheisyydessä keskiviikkoon asti tuloksetta.

Poliisi ja rajavartiolaitos ovat etsineet Kujalaa katoamispaikan läheisyydestä ja ympäristöstä. Etsinnässä on käytetty apuna koiria ja rajavartiolaitoksen lentokalustoa.

Etsintöjä on avustanut myös vapaaehtoinen pelastuspalvelu sukeltajineen. Yleisövihjeitä on tullut runsaasti ja poliisi on tarkistanut niitä toistaiseksi tuloksetta.

Jaakko Kujala on 172 cm pitkä, hoikka ja hänellä on pitkä musta tukka. Kadotessaan hänellä oli yllään harmaa fleece-takki, farkut ja lenkkarit.

Havainnot kadonneesta Kujalasta pyydetään ilmoittamaan ensisijaisesti Oulun poliisin vihjepuhelimeen 0295416194. Akuutit, varmat havainnot pyydetään ilmoittamaan hätäkeskuksen numeroon 112.