Clintonin ja Trumpin tv-väittely suorana aamuyöllä kello 4 – aamupäivällä näet sen suomeksi tekstitettynä

Yle lähettää paljon odotetun vaaliväittelyn tiistaiaamuna. Tekstitetty versio esitetään TV1:ssä ja Yle Areenassa aamupäivällä kello 11.05.

USA:n presidentinvaali
Donald Trump ja Hillary Clinton.
Vaaliväittely alkaa kello 04.00 Suomen aikaa ja se lähetetään suorana verkossa ja TV1:ssä. Kohtaaminen esitetään uudelleen suomeksi tekstitettynä kello 11.05 alkaen TV1:ssä ja Yle Areenassa.

Yle lähettää tiistaiaamuna pidettävän Yhdysvaltain presidentinvaalien ensimmäisen tv-väittelyn myös suomeksi tekstitettynä. Tekstitetty versio demokraattien Hillary Clintonin ja republikaanien Donald Trumpin kohtaamisesta tv-kameroiden edessä esitetään TV1:ssä ja Yle Areenassa kello 11.05 alkaen.

Yhdysvalloissa väittelyn odotetaan keräävän jopa ennätysyleisön. Mielenkiintoa lisää ehdokkaiden erilaisuus ja kilvan tiukkuus. Jos sinulla on kysymys USA:n vaaleista, voit lähettää sen meille tällä lomakkeella keskiviikkoiltaan mennessä.

1,5 tuntia kestävää väittelyä voi seurata suorana TV1:stä, Yle Uutisten nettisivuilta ja Yle Areenasta tiistaiaamuna kello 4–5.30 Suomen aikaa.

Heti aamulla kirjeenvaihtajamme Pirkko Pöntinen analysoi väittelyä myös Yle Uutisten nettisivuilla. Väittelyn antia arvioidaan myös Ylen aamu-tv:ssä ja radiossa.

Kaikkiaan Trump ja Clinton kohtaavat tv-väittelyssä kolmasti ennen presidentinvaaleja. Vaalipäivä on 8. marraskuuta.

Lue myös:Mitä haluat tietää USA:n vaaleista?