1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. kulttuuri

Robin teki kirjan yhdessä faniensa kanssa – nyt hän vastaa kysymyksiin suorassa lähetyksessä

Robinin ja viestintäkoordinaattori Susa Ruuhilahden suora keskustelu Turun Kirjamessuilta lähetetään Yle Areenassa sunnuntaina klo 12.15-12.35.

kulttuuri
Laulaja Robin.
Vastikään 18-vuotta täyttänyt supertähti on kirjoittanut Susa Ruuhlilahden ja fanien kanssa yhdessä kirjan, joka on kunnianosoitus Robinin kyvylle pukea sanoiksi arjen tuntoja.

Nuori laulajatähti Robin on kirjoittanut yhdessä viestintäkoordinaattori Susa Ruuhilahden ja faniensa kanssa kirjan Yhdessä.Kesällä julkaistu teos on puheenaiheena myös Turun Kirjamessuilla. Yle lähettää suorana Areenassa keskustelun, jossa Robin ja Susa Ruuhilahti vastaavat fanien kysymyksiin.

– Kirja on tehty yli 200 fanin kanssa, joten tuntuu tosi kivalta päästä kertomaan siitä, miten kirja on syntynyt ja mitä se pitää sisällään. Mitä kaikkia viisauksia sieltä Robinin kirjoittamana löytyykään, Ruuhilahti sanoo.

Hän ja Robin ovat keränneet kysymyksiä, joita fanit ovat heille kirjan teon aikana esittäneet. Kirjamessujen lavalla kaksikko haastattelee toisiaan näillä kysymyksillä. Myös paikalla oleva yleisö saa esittää kysymyksiä.

– Toivon, että eri ikäiset ihmiset pysähtyvät kuuntelemaan, miten tärkeää keskusteleminen eri elämän asioista on tämän ajan nuorille. Ja miten upeita ja mahtavia ajatuksia löytyy nuorten ihmisten mielestä, Ruuhilahti sanoo.

Kirjan teko oli hauskaa

Susa Ruuhilahti kertoo, että kirjan teko yhdessä Robinin kanssa oli hieno kokemus.

– Robin on hyvin fiksu ja syvästi ajatteleva ihminen. Hän on myös hyvin hauska. Meillä on ollut tosi hauskaa: välillä olemme nauraneet ihan kippurassa, niin että olen maannut lattialla ja ulvonut naurusta, Ruuhilahti kertoo.

Fanien kysymykset ovat kirjan tekoprosessista ovat olleet myös yllättäviä. Ruuhilahti kertoo, että monet fanit ovat kysyneet, että mitä hän ja Robin haluaisivat sanoa toisilleen kirjantekoon liittyen.

– Nyt minulla on mahdollisuus se asia myös Robinille kertoa. Se, mitä ajattelen yhteistyöstämme ja kiittää häntä yhteisestä matkasta, Ruuhilahti sanoo.

Lue seuraavaksi