Nenäpäiväbussi kurvaa 11.11. halki Keski-Suomen Tampereelle saakka – Hyppää kyytiin ilmaiseksi!

Nenäpäivän iloisin kyyti ajaa halki koko Keski-Suomen ja kuljettaa yleisöä Tampereelle TV2:n suureen Nenäpäivä-show'hun. Yle Jyväskylän järjestämää huviajelua voi seurata livenä koko päivän Yle Radio Suomesta ja Yle Areenasta.

Nenäpäivä
Yle Jyväskylä järjestää Nenäpäivänä bussiajelun halki Keski-Suomen
Ylen Nenäpäiväbussi on vähän isompi! Kyytiin mahtuu radio, netti, telkkari ja Keski-Suomen kivoimmat tyypit. Eli myös sinä!Yle

Thelma ja Louise, Calamari Union, Easy Rider... Jopa Britney Spearsilla on oma road movie, ja kohta on Nenäpäivälläkin!

Yle Jyväskylän Nenäpäiväbussi kurvaa perjantaina 11.11. halki Keski-Suomen ja tekee matkalta 10 tuntia kestävän nettilähetyksen Yle Areenaan. Lisäksi matkan varrelta syntyy tuntikaupalla suoraa radiolähetystä Yle Radio Suomen taajuuksille Keski-Suomessa.

Linjuri starttaa Pihtiputaalta aamulla kello 8 ja huristelee Jyväskylän ja Jämsän kautta koko maakunnan läpi poimien matkalta kyytiin tuttuja keskisuomalaisia artisteja ja muita punanenäisiä kavereitamme. Taukopaikoilla morjestellaan myös yleisöä ja ystäviä.

Matkan päämäärä on paitsi hauskanpito, myös Tampere ja Nenäpäivän huipennus, TV2:n perinteinen Nenäpäiväshow!

Nenäpäiväshown VIP-listalla voi olla sinun nimesi

Suomen 10. Nenäpäivä-kampanja huipentuu Yle TV2:lla Nenäpäivä-show'hun.

Suoraa lähetystä tähdittävät Suomen valovoimaisimmat juontajat, näyttelijät, artistit ja julkisuudesta tutut hahmot! Mukana ovat mm. Robin, Katri Helena, Waltteri Torikka, Michael Monroe, Janne Kataja, Marco Bjurström, Jussi-Pekka Rantanen, Rakel Liekki, Joonas Nordman, Eero Ritala, Armi Toivanen ja Janne Porkka. – Ja ehkä sinä!

30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta pääsee kyydissämme mukaan seuraamaan show'ta paikan päälle Tampereen Mediapolikseen. Näitä lippuja ei myydä missään, eikä porteista pääse sisään puhumalla, vaan yleisö on tarkoin valittua VIP-ryhmää. Nenäpäiväbussimme matkustajille on varattu maan viimeiset liput show'n katsomoon.

Ilmoittaudu mukaan Nenäpäiväbussiin ja tv show'hun tästä. (siirryt toiseen palveluun)

Kelpaisiko kyyti?

Nenäpäiväbussin kyydissä voi ajella myös, vaikka ei haluaisikaan mukaan illan tv-show’hun. Jos haluat liftata kyytiin, autossa on 30 penkkiä vapaana. Voit hypätä kyytiin ja pois miltä tahansa Nenäpäiväbussin pysäkiltä – ilmaiseksi!

Jos et halua mukaan Nenäpäivä-show’hun, mutta kyyti kelpaisi, klikkaa tästä. (siirryt toiseen palveluun)

Huviajelua hyvällä asialla

Yle Jyväskylä järjestää Nenäpäivänä bussiajelun halki Keski-Suomen

Nenäpäivä-säätiön järjestämä Nenäpäivä-kampanja hankkii vuosittain varoja maailman lasten auttamiseksi. Nenäpäivän tuella Suomen UNICEF, Suomen Punainen Risti, Kirkon Ulkomaanapu, Pelastakaa Lapset, Plan International Suomi, Fida International, Solidaarisuus, Suomen Ammattiliittojen Solidaarisuuskeskus SASK ja Suomen Lähetysseura tekevät lakkaamatta töitä maailman lasten auttamiseksi siellä, missä apua eniten tarvitaan. Nenäpäivän avulla lapset ympäri maailman saavat mahdollisuuden parempaan elämään.

Yle Jyväskylä haluaa omalla tempauksellaan olla tekemässä Nenäpäivää tunnetuksi ja kannustamassa ihmisiä osallistumaan motolla "Auta jos huvittaa". Hyppää kyytiimme tai seuraa reissua livenä Yle Radio Suomen Jyväskylän taajuuksilla ja Yle Areenassa kello 8.00–18.00.