1. yle.fi
  2. Uutiset

Poliisi nappasi perämoottorivarkaat yhteistyöllä

Päijät-Hämeen käräjäoikeus vangitsi eilen maanantaina kolme virolaista miestä todennäköisin syin epäiltynä kahdesta törkeästä varkaudesta ja yhdestä varkaudesta.

omaisuusrikokset
Varastettu perämoottori.
Jos kuvassa oleva kello on sinun, voit olla yhteydessä Hämeen poliisilaitokseen sähköpostitse (jr.ph.hame@poliisi.fi) tai puhelimitse (0295 414 151).Poliisi

Hämeen poliisi otti viime viikon perjantaina Asikkalassa kiinni kolme virolaista miestä, jotka olivat hetkeä aiemmin varastaneet kahdesta veneestä perämoottorit. Poliisi tiedotti asiasta tänään tiistaina.

Päijät-Hämeen käräjäoikeus vangitsi eilen maanantaina miehet todennäköisin syin epäiltynä kahdesta törkeästä varkaudesta ja yhdestä varkaudesta.

Rikosten jäljille päästiin Hämeen, Helsingin, Länsi-Uudenmaan, Sisä-Suomen ja Itä-Suomen poliisilaitosten yhteistyön tuloksena. Esitutkinta on alkuvaiheessa, mutta kolmikon epäillään olleen varkaissa lokakuun aikana myös ainakin Tampereella ja Espoossa.

Pääosin poliisi on pystynyt selvittämään miesten jäljiltä löytyneen varastetun omaisuuden alkuperän, mutta takavarikossa on myös omaisuutta, joka on mahdollisesti varastettua.

Osa varkausten kohteena olleista veneistä on ollut jo talviteloilla. Tästä syystä omistajia pyydetään tarkistamaan veneensä ja tekemään tarvittaessa rikosilmoitus esimerkiksi sähköisen rikosilmoitusjärjestelmän kautta.

Lisäksi on hyvä täydentää jo tehtyä rikosilmoitusta, jos varastetun omaisuuden tiedot ovat ilmoituksen tekemisen jälkeen tarkentuneet.

Lue seuraavaksi