1. yle.fi
  2. Uutiset

Taas autoja tulessa Lahdessa – palot kahdessa osoitteessa samalla kadulla

Kolme autoa syttyi tuleen Lahden Sopenkorvessa viime yönä. Poliisin tutkinta on vielä kesken, mutta viitteitä on, että palot liittyvät aikaisempiin autopaloihin Lahdessa.

tulipalot
palo
Reilu viikko sitten kymmeniä autoja paloi autopurkamolla. Juha-Petri Koponen/Yle

Kolme autoa on palanut yöllä Lahdessa Sopenkorven kaupunginosassa.

Pelastuslaitos sai ensimmäisen ilmoituksen puoli kolmen aikaan palavasta henkilöautosta Vuohtiankadulla. Auton perä oli pelastuslaitoksen mukaan sytytetty tahallaan tuleen, mutta auton omistaja sai tulen sammutettua, kerrotaan pelastuslaitokselta.

Toinen ilmoitus pelastuslaitokselle tuli vähän neljän jälkeen aamuyöstä. Pelastuslaitoksen mukaan kaksi henkilöautoa oli sytytetty tuleen samalla Sopenkorven alueella. Palo levisi viereiseen rakennukseen vaurioittaen sen ulkoseinää. Palokunta sai paljon hallintaan. Pelastuslaitoksen mukaan ei ole varmaa, olivatko nämä autot tahalleen sytytettyjä.

Melkein kaksi viikkoa sitten Lahdessa paloi roskakatos, jossa vaurioitui kolme henkilöautoa. Reilu viikko sitten kymmeniä autoja paloi autopurkamolla.

Viimeöisten tapahtumien tutkinta on vielä kesken, mutta poliisin mukaan on viitteitä, että tapaukset liittyvät aiempiin paloihin.

Lue seuraavaksi