Kuuntele Ylen ja Lappeenrannan kaupunginteatterin yhteiskuunnelma kaupunginteatterin katsomossa

Yleisradion kuunnelmatuotanto nauhoitti viime huhtikuussa lappeenrantalaisen Petter Sairasen käsikirjoittaman kuunnelman. Kuunnelman rooleissa on Lappeenrannan kaupunginteatterin näyttelijöitä. Maisema tänä iltana -kuunnelman ensiesitys on kaupunginteatterilla 10.11.2016.

Lappeenranta
lappeenrannan kaupunginteatterin aula
Petter Sairasen kirjoittama kuunnelman pääsee aistimaan Lappeenrannan kaupunginteatterin pienellä näyttämöllä.Pyry Sarkiola / Yle

Lappeenrannan kaupunginteatterilla pääsee torstaina 10. marraskuuta kello 18 kuuntelemaan Ylen ja kaupunginteatterin yhteistyössä tekemän kuunnelman Maisema tänä iltana.

Kuunnelma nauhoitettiin viime huhtikuussa Lappeenrannan kaupunginteatterin studiossa. Sen on on käsikirjoittanut lappeenrantalainen kirjailija Petter Sairanen ja ohjannut Jarno Kuosa.

Lappeenrannan kaupunginteatterin näyttelijöistä kuunnelmassa ovat mukana Marja-Liisa Ketola, Sami Lanki, Anna-Kaisa Makkonen ja Samuli Punkka.

Yleisradio teki Radioteatterin 90-vuotisjuhlavuoden kunniaksi kuunnelmasarjan, jossa oli mukana 10 teatteria eri puolilta Suomea. Lappeenrannan kaupunginteatterin lisäksi mukana ovat Jyväskylän, Kajaanin, Kuopion, Lahden, Oulun, Rovaniemen, Turun ja Vaasan kaupunginteatterit sekä Tampereelta Teatteri Siperia.

Yle Radio 1:stä kuunnelma lähetetään sunnuntaina 13. marraskuuta.

Kuunnalman kuunteluun Lappeenrannan kaupunginteatterilla on vapaa pääsy.