Saara Aalto saattaa joutua perumaan X Factorin takia keikkoja Suomessa – osan korvaa oma sisko

Laulaja Saara Aallon mahdollisesti peruuntuville keikoille on jo alustavasti mietitty varasuunnitelmia. Ainakin Riihimäelle isänpäivänä sovittuun hyväntekeväisyystapahtumaan Aallon tilalle on valmistautunut tulemaan hänen siskonsa Suvi Aalto.

Saara Aalto
Saara Aalto
Saara Aalto esiintyi X-Factor Live -finaaleissa 22. lokakuuta. Syco / Thames / Dymond / AOP

Saara Aalto on niittänyt menestystä Britannian X Factor -ohjelmassa. Vaarana onkin, että jos Saaran menestys jatkuu, hän ei pääse sovituille keikoilleen Suomeen.

Saara Aalto kertoi tiistaina Facebook-sivuillaan, että kuukauden päästä alkavalle joulukonserttikiertueelle on hänen tilalleen valittu jo mahdollinen korvaaja. Hän kertoo liittyvänsä kiertueeseen heti, jos putoaa kisasta.

Aallon mainitseman kiertueen lisäksi hänen on määrä esiintyä Riihimäen Keskuskirkossa isänpäivänä 13. marraskuuta hyväntekeväisyyskonsertissa.

Järjestäjänä toimiva Riihimäen Lions Club Kristallin Marika Fyhr-Elonen sanoo, että Aallon tilannetta seurataan nyt tarkasti.

– Jos vielä konserttia edeltävänä sunnuntaina Saara pääsee jatkoon, hän ei tietenkään voi silloin olla isänpäivänä Riihimäellä keikalla.

Suvi Aalto harjoittelee jo

Riihimäkeläisillä on jo varasuunnitelma. Jos Saara Aalto jatkaa kisassa, häntä paikkaa Riihimäellä Saaran sisko Suvi Aalto.

– Toivon tietysti Saaran menestystä täydestä sydämestäni. Mutta olisihan se tietysti tälle meidän hyväntekeväisyystapahtumalle jättipotti, jos Saara edellisenä sunnuntaina kisasta tippuisi, myöntää järjestäjänä toimiva Marika Fyhr-Elonen.

Fyhr-Elonen on hoitanut sopimusasioita Aallon managerin Meri Sopasen kanssa.

– Me katsomme viikko kerrallaan kuinka Saara menestyy. Tiedotus ja yhteydenpito on toiminut tosi hyvin, sanoo Fyhr-Elonen.