1. yle.fi
  2. Uutiset

V-P Toiviainen on Etelä-Karjalan vuoden yrittäjä

Imatralaisyritystä kiitellään uusien ideoiden kehittämisestä ja hyvästä tuloksesta hankalalla alalla. Veli-Pekka Toiviainen perusti yrityksen kolme vuosikymmentä sitten.

Veli-Pekka Toiviainen (kirjailija)

Etelä-Karjalan yrittäjät ovat palkinneet maanrakennus- ja kuljetusalalla toimivan V-P Toiviainen Oy:n maakunnan vuoden parhaana yrittäjänä.

Palkintolautakunnan mukaan imatralaisyritys on onnistunut tekemään tulosta alalla, joka ei tänä päivänä ole helppo. Lautakunta kiittelevät yhtiöitä siitä, että se kuuntelee asiakasta ja kehittelee myös uusia ideoita. Yrityksen kannattavuus on yrittäjäjärjestön mukaan erinomainen toimialallaan.

Yrityksen perustaja ja nykyinen toimitusjohtaja Veli-Pekka Toiviainen on tunnustuksesta tietysti hyvillään. Toiviaisen mukaan yritys on pyrkinyt olemaan ajan hermolla.

– Omin pikku kätösin tämä yritys on perustettu, Toiviainen muistelee. Hän kuitenkin muistuttaa perään, että kiitos kuuluu kaikille yrityksen työntekijöille, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille.

V-P Toiviaisen liikevaihto oli päättyneellä tilikaudella 4,2 miljoonaa euroa. Yrityksen toiminta on alkanut 1986 toiminimenä. Osakeyhtiöksi V-P Toiviainen muuttui vuonna 2009. Tänä päivänä yritys työllistää noin 30 henkilöä.

Etelä-Karjalan yrittäjät on palkinnut maakunnan parhaan yrittäjän vuodesta 1978 lähtien.

Lue seuraavaksi