Tuomari Saara Aallolle: "Äänesi on dynamiittia"

Saara Aalto esiintyi Britannian X Factorissa ja sai tuomariston osoittamaan suosiota seisaallaan.

The X Factor
Saara Aalto on yllättynyt päästessään jatkoon suoraan yleisöäänillä.
X Factor UK julkaisi Twitter-tilillään kuvan tekstillä "That Saara Aalto Moment!"X Factor UK

Suomalaislaulaja Saara Aalto esitti Britannian X Factorissa Lady Gagan Bad Romance -biisin. Aalto itse on kuvaillut sitä vaikeaksi ja erikoiseksi biisiksi Ylelle antamassaan haastattelussa.

Esityksen jälkeen tuomarit kehuivat Aallon lauluääntä.

Tuomari Simon Cowell kehui Saaran kehitystä kilpailussa.

– Aluksi esitit erilaisia rooleja, kunnes ymmärsit että hulluutta kannattaa syleillä. Äänesi on dynamiittia. Uskon, että tiedät itsekin kehittyväsi, nyt voit laittaa oman leimasi esityksiin.

– On ok olla erilainen. Olet niin omintakeinen, se erottaa sinut kaikista muista. Ja esiintymisesi, sinun äänesi on mieletön. Esitys oli mahtava, kuvaili puolestaan Nicole Scherzinger.

Suomessa Saara Aalto on aina jäänyt kakkossijalle. Näin kävi Talent Suomi -kilpailussa, Suomen euroviisukarsinnoissa, The Voice of Finland -ohjelmassa ja Uuden musiikin kilpailussa.

Tänä syksynä Britannian X Factor -ohjelmaan osallistunut Aalto saa kuitenkin valtavasti tukea kotimaastaan, ja media seuraa tiiviisti laulajan etenemistä kisassa.

Aalto kiittääkin suomalaisia kannustavista viesteistä, joita hän on saanut sosiaalisen median kautta niin paljon, että ei ehdi niihin vastaamaan.

Lisätty klo 23.59: Saara Aallon twiitti.