Haaveiletko edullisesta lomamatkasta? Matkabloggaaja menisi nyt Berliiniin

Jos etelänmatkalle mielii edullisesti, juuri nyt kannattaa katsella ensi kevään tarjouksia, vinkkasi matkabloggaaja Milla Himberg Ylen aamu-tv:ssä.

Matkustustrendit
Milla Himberg
Aamu-tv:ssä kuultiin kokeneen matkailijan, matkabloggailija Milla Himbergin vinkit siihen, mistä ja miten etsiä edullisia lentoja.

Lumen tultua moni on alkanut haaveilla etelänmatkastakin. Mutta mistä – ja miten – etsiä edullisia lentoja lomakohteeseen? Muun muassa tästä keskusteltiin tänään torstaiaamuna Ylen aamu-tv:ssä.

Omat vinkkinsä aamu-tv:ssä kertoi kokenut matkailija, suosittua Pingviinimatkat-blogia (siirryt toiseen palveluun) puolisonsa kanssa ylläpitävä Milla Himberg.

Hänen mukaansa edullisten lentojen löytäminen vaatii ennen kaikkea kärsivällisyyttä.

– Jos ei ole väliä, milloin on lähdössä, eli hakee lähinnä inspiraatiota, kannattaa ehdottomasti laittaa Facebookissa seurantaan Lentodiilit eli pinnata se itselleen ylimmäksi. Aina kun menee Facebookiin, se on ylimpänä. Sieltä löytyy hyviä tarjouksia, Himberg sanoi.

Myös suomalaisella Pallontallaajat-sivustolla voi tehdä löytöjä, hän jatkoi. Himbergin oma blogi sijaitsee juuri Pallontallaajissa.

Hän totesi itse suosivansa kotimaisia, tunnettuja palveluja.

Amerikkaan on päässyt halvalla jo pidempään

Minne kannattaa matkustaa pienellä budjetilla? Budjetteja on monenlaisia, Himberg pohti.

– Useammalla tuhannella voi päästä viikoksi luksusresorttiin, tai sillä voi viettää puoli vuotta maailmalla.

– Ehkä nyt tällä hetkellä edullinen kohde tässä lähellä on esimerkiksi Berliini, sinne haluaisin mennä itse. Sinne tuntuu olevan edullisia lentotarjouksia, ja majoituskin on kohtuuhintaista.

Juuri nyt Himberg katselisi kevään lentoja.

– Tuntuu, että tällä hetkellä on aika paljon tarjouksia ensi keväälle, erityisesti Jenkkeihin tällä hetkellä. Amerikkaan on ollut jo pitkään halpoja lentoja.