Nenäpäiväbussi on valmiina lähtöön – kyytiin mahtuu vielä, myös Kompassilla kuhisee

Yle Jyväskylä järjestää 11.11. Nenäpäivän iloisimman bussikyydin halki Keski-Suomen. Matkalta syntyy myös ennätysmäärä suoraa radio- ja nettilähetystä Yle Radio Suomen Jyväskylän taajuudelle sekä Yle Areenaan. Tunnelmaan pääsee mukaan myös Jyväskylän kävelykadulla.

Nenäpäivä
Yle Jyväskylä järjestää Nenäpäivänä bussiajelun halki Keski-Suomen
Ylen Nenäpäiväbussi on vähän isompi! Kyytiin mahtuu radio, netti, telkkari ja Keski-Suomen kivoimmat tyypit. Eli myös sinä!Yle

Linjuri starttaa Pihtiputaalta aamulla klo 8 ja huristelee Jyväskylän ja Jämsän kautta koko maakunnan läpi poimien matkalta kyytiin tuttuja keskisuomalaisia artisteja ja muita punanenäisiä kavereitamme. Taukopaikoilla morjestellaan myös yleisöä ja ystäviä.

Matkan päämäärä on paitsi hauskanpito, myös Tampere ja Nenäpäivän huipennus, TV2:n perinteinen Nenäpäiväshow!

Kuka tahansa voi hypätä kyytiin – ilmaiseksi

Suomen 10. Nenäpäivä-kampanja huipentuu Yle TV2:lla Nenäpäivä-show’hun perjantaina 11.11.

Huippuartistien ja julkkisten tähdittämää show’ta pääsee katsomaan Nenäpäiväbussin kyydillä. 21.10 alkaneessa ilmoittautumisessa 30 nopeinta varaajaa sai napattua itselleen liput show-yleisöstä.

Bussissa on tilaa myös muille matkustajille. Jos haluat aistia, millaista tunnelmaa linja-autossa on parhaimmillaan tai satut tarvitsemaan kyytiä mille tahansa pysäkillemme matkan varrella, liftaa kyytiin! Matkustajia otetaan mukaan niin kauan kun penkkejä on vapaana. Paikkasi bussissa voit varmistaa ilmoittaumalla kyytiin täällä. (siirryt toiseen palveluun)

Kompassilla rokataan ja tavataan tuttuja

Nenäpäivä ilahduttaa myös Jyväskylän kävelykadulla, jossa Kompassin ympärille rakentuu hyväntuulinen tapahtuma.

Luonetjärven Sotilaskotiyhdistys parkkeeraa paikalle vuoden 1995 mallisen sotilaskotivaunun, josta saa ostaa kahvia ja legendaarisia sotkun munkkeja. Naisten Valmiusliitto lataa soppatykin täyteen hernerokkaa, jota myydään sekä paikan päällä syötäväksi että mukaan otettavaksi.

Myös Nenäpäiväbussi kurvaa Kompasille kyydissään joukko julkkiksia. Leif Lindeman, Katja Kätkä, Antti Kleemola, Aki Samuli ja monet muut tutut tulevat tapaamaan yleisöä ja kukapa tietää, ehkä he innostuvat laulamaankin!

Eikä siinä vielä kaikki! Nenäpäivään saadaan myös suuren urheilujuhlan tuntua, kun JYP, JJK, Kirittäret, Happee ja JyPK kokoontuvat Kompassille ratkomaan, mikä on lajiin katsomatta Jyväskylän kovin joukkue! Leikkimielisen kisan juontaa Yle Jyväskylän selostajakonkari Jussi Lindroos.

Huviajelua hyvällä asialla

Nenäpäivä-säätiön järjestämä Nenäpäivä-kampanja hankkii vuosittain varoja maailman lasten auttamiseksi.

Yle Jyväskylä järjestää Nenäpäivänä bussiajelun halki Keski-Suomen

Nenäpäivän tuella Suomen UNICEF, Suomen Punainen Risti, Kirkon Ulkomaanapu, Pelastakaa Lapset, Plan International Suomi, Fida International, Solidaarisuus, Suomen Ammattiliittojen Solidaarisuuskeskus SASK ja Suomen Lähetysseura tekevät lakkaamatta töitä maailman lasten auttamiseksi siellä, missä apua eniten tarvitaan. Nenäpäivän avulla lapset ympäri maailman saavat mahdollisuuden parempaan elämään.

Yle Jyväskylä haluaa omalla tempauksellaan olla mukana tekemässä Nenäpäivää tunnetuksi ja kannustaa ihmisiä osallistumaan.

Hyppää Nenäpäiväbussiin tai seuraa reissuamme livenä Yle Radio Suomesta (99,3 MHz/Jyväskylä, 97,0MHz/Pihtipudas) ja Yle Areenassa klo 8:00– 18:00.