Varkaat iskivät kolmeen apteekkiin Keuruulla ja Mänttä-Vilppulassa

Poliisi tutkii kolmen apteekkimurron sarjaa Keuruulla ja Mänttä-Vilppulassa. Varkaat saivat saaliiksi muun muassa huumausaineeksi luokiteltuja lääkkeitä.

Keuruu

Ensimmäinen murroista tehtiin maanantain ja tiistain välisenä yönä Mänttä-Vilppulan Kolhossa, missä Vilppulan apteekkiin murtauduttiin oven kautta. Keuruulla tekijät olivat liikkeellä torstaina: aamuyöllä varkaat tunkeutuivat ikkunan kautta Haapamäen apteekkiin, myöhään illalla kohteena oli Lapinsalmen sivuapteekki Keuruun ABC:n yhteydessä.

Kaikissa kolmessa murrossa varkaat veivät muun muassa huumausaineeksi luokiteltavia lääkkeitä. Valvontakameratallenteiden perusteella poliisi epäilee, että tekijöitä on ollut ainakin kaksi ja he ovat olleet liikkeellä vaalealla, farmarimallisella autolla.

Poliisi kaipaa vihjeitä kaikista murroista. Keuruulla rikotut ikkunat ovat kaikki olleet siuurikokoisia, joten niiden rikkominen on saattanut herättää huomiota. Lisäksi tapahtuma-aikaan apteekin lähistöllä on liikkunut muitakin ajoneuvoja, joiden kuljettajia pyydetään ottamaan yhteyttä.

Vihjeet ja havainnot voi jättää esimerkiksi sähköpostilla vihjeet.keski-suomi(at)poliisi.fi tai soittamalla vihjenumeroon 0295 414 811.