Michelle Obama ja Melania Trump keskustelivat lasten elämästä Valkoisessa talossa

Melania Trump pääsi myös katselemaan taloa, jonka sisustamisessa uudella presidenttiparilla on vapaat kädet.

Valkoinen talo
Michelle Obama ja Melania Trump tapasivat Valkoisessa talossa torstaina.
Michelle Obama ja Melania Trump tapasivat Valkoisessa talossa torstaina.Chuck Kennedy / Zuma Press / MVphotos

Yhdysvaltain nykyisen presidentin Barack Obaman ja tulevan presidentin Donald Trumpin puolisot tapasivat torstaina Valkoisessa talossa samalla, kun heidän miehensä neuvottelivat vallansiirrosta.

Michelle Obama tarjosi Melania Trumpille teetä ja esitteli tulevaa kotia. Trumpit muuttavat Valkoiseen taloon loppiaisviikonloppuna.

Väistyvän ensimmäisen naisen ja hänen seuraajansa kerrotaan keskustelleen siitä, millaista on kasvattaa lapsia Valkoisessa talossa. Trumpeilla on kymmenvuotias poika. Myös Obamien vanhin tytär oli kymmenvuotias, kun isä valittiin presidentiksi. Kuopus oli seitsenvuotias.

Bling-blingiä Valkoiseen taloon?

Uudella presidenttiparilla on aina mahdollisuus sisustaa Yhdysvaltain kuuluisin koti mieleisekseen seinä- ja lattiapintoja myöten.

Trumpien maku poikkeaa melkoisesti Obamien tyylistä, mutta Donald Trump sanoi haastattelussa viime vuonna, ettei Valkoiseen taloon ole odotettavissa hänenkään kaudellaan bling-blingiä.

– Jos minut valitaan, voimme ehkä tehdä siellä jotakin pientä, mutta emme liikaa. Valkoinen talo on erityinen paikka, hän sanoi People (siirryt toiseen palveluun)-lehden haastattelussa.