1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Pori

Porilainen miesvartalo taipuu hyväntekeväisyyden hengessä

Porissa miehinen kaveripiiri on tehnyt voimisteluesityksiä pilke silmäkulmassa jo kolmekymmentä vuotta. Voimisteluryhmä Näppärät esiintyy sekä omaksi että muiden iloksi. Esiintymispalkkiot ryhmä lahjoittaa hyväntekeväisyyteen.

Miesvoimisteluryhmä Näppärät lavalla
Ensi vuonna tulee kuluneeksi 30 vuotta siitä, kun miesvoimisteluryhmä Näppärät alkoi esiintyä hyväntekeväisyyshengessä. Näppärät kaipaavat nyt yleisöltä vihjeitä, mihin heidän keräämänsä 2 000 euron potti kannattaisi lahjoittaa.

Liian pieniin punaisiin sukkahousuihin ja keltaisiin t-paitoihin sonnustautunut miesvoimisteluryhmä Näppärät hioo uusinta esitystä Olli Välimäen johdolla.

Jo 30 vuotta toiminut Näppärät on puhaltanut aivan uutta henkeä miesvoimisteluun vahvasti pilke silmäkulmassa. Ryhmän jäsenten yhteinen nimittäjä on jalkapallo. Kaikki ovat entisiä pelikavereita tai valmentajia.

Perusasento, rengas ylös ja kaksi kertaa pyörähtäen päkiöillä ympäri. Pysytään rytmissä, renkaan läpi joustavasti.

Voimisteluryhmä Näppärät

– Elämässä pitää olla huumoria ja itselleen nauramista. Tavoitteenamme on tietenkin, että myös yleisölle tulee hyvä mieli, toteaa Olli Välimäki.

Lahjoituskohde haussa

Hyvän mielen lisäksi Näppärät lahjoittaa rahaa hyväntekeväisyyteen.

– Päätimme heti ryhmää perustaessamme, että lahjoitamme kaikki esityksistämme saadut rahat hyväntekeväisyyteen Porissa. Suurin osa lahjoituksista on mennyt lasten hyväksi, Välimäki kertoo.

Nyt miehet ovat taas keränneet kasaan 2 000 euroa ja he kaipaavat apua lahjoituskohteen valinnassa.

Hyppy, ja vaakaan. Ja sitten kaikilla housut ylös!

Voimisteluryhmä Näppärät

– Otamme vastaan ehdotuksia, mihin tarkoitukseen, mille yhteisölle tai yhdistykselle Näppärät tänä vuonna 2 000 euroa lahjoittaa.

Ehdotuksen lahjoituskohteeksi voi tehdä lähettää osoitteeseen: Olli Välimäki/Näppärät, Kaunokintie 11, 28660 Pori tai olli.valimaki@dnainternet.net (siirryt toiseen palveluun).

Ehdotusten on oltava perillä perjantaihin 9.12. klo 15.00 mennessä. Näppärät valitsee kohteen tai  kohteet ehdotusten perusteella.