Brasilialaisjoukkueen kova kohtalo herätti ihmisten myötätunnon

Ihmiset ovat tviitanneet paitsi surunvalitteluja, myös viimeisiä Chapecoensen joukkueen pelaajista otettuja kuvia ja videoita.

lento-onnettomuudet
Chapecoense-joukkueen lentoturmassa kuolleiden jäsenten kunniaksi järjestettiin muistotilaisuus Conda-areenalla, Chapecossa, Brasiliassa 29. marraskuuta.
Lentoturmassa kuolleiden Chapecoense-joukkueen jäsenten kunniaksi järjestettiin muistotilaisuus Conda-areenalla, Chapecossa, Brasiliassa 29. marraskuuta.Fernando Bizera J. / EPA

Brasilialaiselle Chapecoense Realin jalkapallojoukkueelle on sadellut surunvalitteluja myös sosiaalisessa mediassa maanantaisen lentoturman jälkeen.

Onnettomuudessa kuolleiden 71 ihmisen joukossa oli suurin osa Chapecoensen joukkueesta, joka oli matkalla Etelä-Amerikan cupin loppuotteluun. Vain kolme koneessa olleista pelaajista selvisi hengissä.

Twitterissä on myös jaettu kuvia ja videoita joukkueesta ja sen pelaajista.

Surmansa saaneita pelaajia ovat kunnioittaneet tviiteissään myös jalkapalloilijat, muun muassa Neymar ja Huuhkajat sekä kolumbialainen Atlético Nacional, jota vastaan Chapecoensen piti pelata.

Tviiteissä on jaettu kuvia myös Eiffelin tornista ja muista nähtävyyksistä, joita eri puolilla maailmaa on valaistu Chapecoensen joukkueen värein, vihreäksi ja valkoiseksi.