1. yle.fi
  2. Uutiset

Huhumylly käy kuumana: tuleeko Guns N' Roses Hämeenlinnaan kesällä?

Useat musiikkisivustot povaavat vahvasti yhdysvaltalaiselle rockyhtye Guns N' Rosesille keikkaa ensi kesäksi Hämeenlinnaan. Keikkajärjestäjä Live Nation on huhuista ja spekulaatiosta tietoinen, mutta ei voi vahvistaa tietoa Ylelle.

Hämeenlinna
Axl Rose mustalierisessä hatussaan keltaisenoranssia taustaa vasten.
Axl Rose on Guns N' Roses-yhtyeen keulahahmo. Bändi on on parhaillaan paluukiertueellaan.Felipe Trueba / EPA

Perjantaina aamulla alkoivat erilaiset keskustelupalstat käydä kuumina, kun useat musiikkisivustot (siirryt toiseen palveluun) uutisoivat, että Guns N' Roses olisi tulossa Hämeenlinnan Kantolaan esiintymään 1. heinäkuuta 2017.

Huhujen taustalla oli se, että lippuja myyvälle Ticketmasterin (siirryt toiseen palveluun) sivuille ilmestyi hetkeksi tieto asiasta. Se kuitenkin poistettiiin nopeasti.

Kantolan tapahtumapuistoon sekä AC/DC:n että Iron Maidenin keikat tuoneen Live Nation Finland Oy:n Maritta Kettunen ei vahvista huhuja.

Mitään kommentoitavaa eikä vahvistettavaa ei ole.

Maritta Kettunen

– Kyllä tässä on näitä huhuja ja spekulaatiotta kuultu, mutta mitään kommentoitavaa eikä vahvistettavaa ei ole, sanoo Kettunen.

Live Nation on vastikään ilmoittanut Robbie Williamsin keikasta Tampereella ja Foofighters konsertista Helsingissä ensi kesälle.

Kantolan keikkaa ei vahvisteta

– Kantolaan ei ole nyt vielä mitään vahvistettavaa. Olemme toki kiinnostuneista isoista artisteista, pyörittelee Maritta Kettunen.

Hämeenlinnan Katolan tapahtumapuistoa vuokraavasta Linnan kehitys Oy:stä ei asiaa myöskään vahvisteta.

– Nythän on vasta alkaneet ensi kesän julkistukset. Vielä ei tiedetä, keitä esimerkiksi esiintyy Provinssissa tai Ruisrockissa. Tässä käydään sitä peliä että ketä ja milloin kukakin saa, millä hinnalla ja missä vaiheessa kerrotaan. Tässä mitellään yleisön mielenkiinnosta, sanoo Linnan Kehitys Oy:n toimitusjohtaja Mervi Käki.

Useilla sivustoilla näkyy kuitenkin, että Skandinaviaan on kaavailtu yhtyeen keikkoja heinäkuuksi, jolloin Suomi voisi mahtua mukaan. Guns N' Roses -yhtyeen (siirryt toiseen palveluun) virallisilla sivuilla ei Euroopan esiintymispaikkoja ja -päivämääriä näy vielä lainkaan.

Lue seuraavaksi