Saara Aalto yllätysvierailulle Suomeen – Katso suorana Ylen verkkosivuilla alkaen klo 13.00

Laulaja kertoo tuoreimmat kuulumisensa Ylen haastattelussa. Ihailijat voivat tavata Saara Aallon Helsinki-Vantaan lentokentällä tänään iltapäivällä.

Saara Aalto
Saara Aallon yllätysvierailu Suomeen – Katso suorana
Saara Aallon yllätysvierailu Suomeen – Katso suorana

Brittiläisen laulukilpailu X Factorin finaaliin päässyt suomalaislaulaja Saara Aalto saapuu tänään maanantaina Suomeen. Hän tapaa ihailijoitaan Helsinki-Vantaan lentokentällä. Yle näyttää tapahtuman suorana verkkosivuillaan suorana. Lähetys alkaa klo 13.15.

Kaikki ohjelman loppukilpailuun yltäneet tekevät "kotiinpaluukeikan". Aalto esiintyy tänään maanantaina Helsingissä Senaatintorilla kello 19 ilmaisessa konsertissa. Keikka kuvataan X Factor -ohjelmaan.

– Sijoituksella ei enää oikeasti ole sillä tavalla väliä. Nyt pitää vain nauttia jokaikisestä esityksestä, koska pääsen esiintymään Wembley-areenalle. Sitä on odottanut koko elämänsä, että saisi esiintyä isolla areenalla. Nautitaan vain siitä ja katsotaan, miten käy, Aalto sanoi Ylen aamu-tv:n haastattelussa maanantaina.

Finaali kisataan ensi viikonloppuna Lontoon Wembley-areenalla. Aallon lisäksi finaalissa ovat poikabändi 5 After Midnight ja Matt Terry.