Robin: Tässä metsien maassa kaikki ymmärtävät pienimmätkin kielivivahteet

Robin ja suunnittelija Mert Otsamo olivat halunneet artistin pukuun mustaa ja kultaa. Kenkien eriparityylistä Robin piti linnassakin kiinni.

Linnan juhlat
Poplaulaja Robin Packalen.

Yksi Suomen suosituimmista popmuusikoista Robin Packalén oli juhlimassa itsenäisyyttä linnan juhlissa ensimmäistä kertaa.

Paljon keikkamatkoillaan ympäri maata kiertävä Robin luonnehtii näkemänsä perusteella Suomea metsien maaksi, jossa on valtavasti puhdasta luontoa ja oma erityinen kieli.

– Minne tahansa Suomessa menee, niin vaikka on paljon erilaisia murteita, niin kaikki ymmärtävät pienimmätkin kielivivahteet, mikä on todella hienoa, Robin sanoi.

Robin kertoi, että aika vaikeata tungoksesta oli ollut löytää muita musiikkialan ihmisiä, vaikka Juha Tapion hän haastattelun lomassa bongasikin.

Elokuussa 18 vuotta täyttänyt Robin ilahtui kuultuaan, että hänen lisäkseen kutsuvieraiden joukosta löytyi ainakin yksi toinen samanikäinen, jääkiekkoilija Juuso Välimäki.

Robinin asun oli suunnitellut pukusuunnittelija Mert Otsamo.

– Kun on artisti, niin voi revitellä asunkin kanssa, haluttiin mustaa ja kultaa. Eriparikengät tietysti pysyy linnassakin, Robin kertoi omasta tunnusmerkistään.