Guns N' Roses vetää väkeä Hämeenlinnaan – lippuja myyty jo 35 000

Hämeenlinnan Kantolan tapahtumapuistoon ensi kesänä saapuvan Guns N´ Rosesin lipunmyynti alkoi ennätysvilkkaana. Live Nation arvioi, että konsertista on tulossa kesän suurin rock-tapahtuma Suomessa.

Guns N' Roses -yhtyeen laulaja Axl Rose esiintyy. Kuva: Andres Cristaldo / EPA

Guns N' Rosesin Hämeenlinnan konsertin lipunmyynti käynnistyi tänä aamuna. Kantolan tapahtumapuistossa järjestettävään konserttiin on myyty aamun ensimmäisten tuntien aikana jo yli 35 000 lippua, joten myynti on käynnistynyt vauhdikkaammin kuin kertaakaan aiemmin. 

Maritta Kettunen Live Nationilta sanoo, että kaksi vuotta sitten esiintynyt AC/DC myi ensimmäisten tuntien aikana noin 5000 lippua vähemmän.

– Tilaa on toki edelleen. AC/DC:n konserttiin myytiin lopulta 55 000 lippua, ja koimme, että se alkaa olla tapahtumapuiston kävijämäärän katto.

Iron Maidenin konsertti viime kesänä veti väkeä selväti vähemmän, noin 23 000.

Suurin osa lipuista on tehnyt kauppansa verkossa eikä tänä aamuna jonoja ainakaan Hämeenlinnan lipunmyynneissä ollut.

– Yleensä pääsääntöisesti on nettimyyntiä. Ihmiset kokevat sen helpoimmaksi tavaksi. Nytkin suurin osa on ostettu netistä, sanoo Maritta Kettunen Live Nationilta.

Yhdysvaltalainen rock-yhtye Guns N´Roses esiintyy Kantolan tapahtumapuistossa Hämeenlinnassa ensi kesänä 1. päivä heinäkuuta. Not in this Lifetime -kiertue on myynyt tänä vuonna maailmalla jo yli kaksi miljoonaa lippua.