1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Seinäjoki

Komia-palkinto Kati Särmölle

Luokanopettaja Kati Särmö on määrätietoisesti levittänyt tietoa koulukiusaamisesta ja tuonut esiin keinoja, joilla kiusaamisia voidaan ehkäistä.

Kuva: Pauliina Jaakkola / Yle

Luokanopettaja Kati Särmö on tämänvuotisen Komia-palkinnon saaja Seinäjoella. Seinäjoki Into ja Suomalaisen tangon Satumaa ry perustelevat palkintoa sillä, että Kati Särmö on määrätietoisesti levittänyt tietoa koulukiusaamisesta ja tuonut esiin keinoja, joilla kiusaamisia voidaan ehkäistä. Kati Särmö on edennyt nollarunon ja nollarapin kautta Nollapäivän viettämiseen ja haastekampanjaan Isosti yhdessä-kukaan ei ole nolla. Palkinto on luovutettu Särmölle tänään Hyllykallion koululla Seinäjoella.

Seinäjoki Into ja Suomalaisen tangon Satumaa ry. luovuttavat vuosittain KOMIA-palkinnon henkilölle, joka on tuonut esille Seinäjoen vahvuuksia sekä edistänyt eteläpohjalaisen elämänlaadun tunnettavuutta komialla ja ennakkoluulottomalla tavalla. Palkinnon luovuttavat Seinäjoki Into Oy:n markkinointipäällikkö Tuula Lahti ja Suomalaisen tangon  Satumaa ry:n puheenjohtaja Ilmari Ylä-Autio.

KOMIA-palkinto on luovutettu aikaisempina vuosina Duudsonien Jarppi Leppälälle, kokki Kai Usvarannalle, Softengine-yhtyeelle ja SJK:n puheenjohtajalle Raimo Sarajärvelle.