Ivanka Trumpia häiriköinyt matkustaja poistettiin lennolta New Yorkissa

Matkustaja alkoi räyhätä Donald Trumpin tyttärelle lentokoneessa ennen lennon nousua.

Ivanka Trump
Ivanka Trump kuvattuna aviomiehensä Jared Kushnerin kanssa New Yorkissa 7. syyskuuta 2014.
Ivanka Trump kuvattuna aviomiehensä Jared Kushnerin kanssa New Yorkissa 7. syyskuuta 2014. Peter Foley / EPA

Yhdysvalloissa tulevan presidentin Donald Trumpin tytär Ivanka Trump joutui torstaina häirikön sanallisen hyökkäyksen kohteeksi lentokoneessa.

Donald Trumpin politiikkaa vastustava mies alkoi räyhätä vihaisesti Ivanka Trumpille JetBlue-yhtiön lennolla, joka oli lähdössä New Yorkin John. F. Kennedyn lentokentältä San Franciscoon.

– Isäsi pilaa tämän maan. Miksi hän on lennollamme? Hänen pitäisi lentää yksityiskoneella, mies huusi juorusivusto TMZ:n (siirryt toiseen palveluun) mukaan.

Silminnäkijöiden mukaan aviomiehensä Jared Kushnerin ja kolmen lapsensa kanssa matkustanut 35-vuotias Ivanka Trump ei huomioinut häirikköä. Sen sijaan hän yritti kiinnittää lastensa huomion väriliituihin.

– Heitättekö minut ulos mielipiteeni ilmaisemisen takia?, mies kysyi TMZ:n mukaan, kun henkilökunta talutti hänet pois lentokoneesta.

Ivanka Trump on menestyvä liikenainen. Hänen odotetaan toimivan näkyvässä roolissa isänsä tulevassa hallinnossa.

Kuva tilanteesta Twitteriin

Häirikkömatkustajan mies, joka työskentelee professorina newyorkilaisessa yliopistossa, kirjoitti aiemmin Twitterissä, että hänen aviomiehensä jahtaa Kushneria ja Trumpia lentoaseman terminaalissa häiriköidäkseen heitä.

Lisäksi professori julkaisi Twitterissä kuvan häiriköintitilanteesta lentokoneessa. Kuvassa näkyy Ivanka Trump ja muita ihmisiä. Myöhemmin mies poisti Twitter-tilinsä.

JetBlue on vahvistanut tiedotteessaan, että häirikkö ja hänen seurueensa poistettiin koneesta, koska tilanne olisi voinut "eskaloitua lennon aikana".

JetBlue kertoi, että poistetuille matkustajille varattiin paikat seuraavalle mahdolliselle lennolle.

ABC Newsin mukaan Ivanka Trump perheineen oli tapauksen sattuessa matkalla Havaijin-lomalle. Donald Trumpin ja hänen perheensä on määrä viettää joulua Palm Beachissa Floridassa.

Lähteet: AFP, AP, Reuters

_Juttua muutettu kello 14.29: Korjattu tietoja Ivanka Trumpin matkakohteesta. _