Vain 8 920 euroa – Veikkauksen Viking loton täysosumalla ennätyspieni voitto

Veikkauksen lottopelien päävoittajat ovat tottuneet saamaan miljoonia tai ainakin satoja tuhansia euroa. Eilisessä arvonnassa päävoiton jakajia oli yli 50.

rahapelit
Viking lotto kone
Viking lotossa päävoiton saa, jos tietää kuusi oikeata numeroa 48:sta eri vaihtoehdosta.Veikkaus

Veikkauksen Viking lotto antoi keskiviikkoiltana kaksi päävoittoa, joista toinen meni Norjaan ja toinen Suomeen.

Suomessa pelattu kuponki oli kuitenkin jaettu 50 hengen porukan kesken, mikä toi voittajille ainoastaan noin 8 900 euron voiton.

Pelaajat olivat mukana 50 henkilön perukassa, jossa oli käytetty 24 numeron haravajärjestelmää. Voittajat asuvat eri puolilla Suomea.

Todennäköisesti pienin päävoitto

Yksi osuus oli maksanut kullekin pelaajalle 16,80 euroa. Jaettava summa oli noin 446 000 euroa, josta kullekin tulee siis 8 920 euroa.

Voittajille maksettava summa on todennäköisimmin kaikkien aikojen pienin, mitä Veikkauksen loton ja Viking loton päävoitoista on ikinä maksettu.

– Todennäköisesti se pienin on. Tietenkään emme ihan kaikista lottoporukoista voi olla varma, miten moneen osaan ne ovat jakautuneet, kertoo tiedottaja Riikka Hauhia Veikkauksesta.

Huahian mukaan voiton tekee pieneksi juuri se, että se on jaettu Veikkauksen nettipalvelussa pelanneiden kesken niin moneen osaan.

Viking lotossa pelaajat yrittävät saada 48 numerosta kuusi numeroa oikein. Peliä pelataan samanaikaisesti myös Norjassa, Tanskassa, Ruotsissa, Islannissa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa.