Keskisellä yt-neuvottelut – Kyläkaupan laajeneminen jatkuu

Veljekset Keskisen kyläkauppa menestyy ja laajenee jälleen. Liikennemyymälässä ovat kuitenkin samaan aikaan meneillään yt-neuvottelut jo toista kertaa tänä vuonna.

Vesa Keskinen
tuurin kyläkaupan hevosenkenkä
Vesa Kskisen mukaan kyläkaupalla on edessään strategisesti merkittävin vuosi. Sen alkajaisiksi käydään kuitenkin loppuun yt-neuvotteut liikenneasemalla.Mirva Korpela / Yle

Veljekset Keskisen liikenneasemalla Tuurissa ovat meneillään yt-neuvottelut. Neuvottelut koskevat 12:ta liikenneaseman työntekijää.

Kyse on jo toisista neuvotteluista tänä vuonna. Helmi–maaliskuussa Keskisen yt-neuvottelut johtivat muutamiin lomautuksiin liikenneasemalla.

– Keskeneräisistä neuvotteluita ei voi kommentoida, toimitusjohtaja Vesa Keskinen kertoo.

Yt-neuvotteluista huolimatta Veljekset Keskisen kyläkaupalla jatkuu massiivinen laajennusprojekti. Ensi vuonna Kyläkauppa laajenee jälleen 5000 neliöllä, kuten se on tehnyt kolme viime vuotta.

Toimitusjohtaja Keskisen mukaan kyläkaupalla tapahtuukin nyt enemmän kuin koskaan kaupan historiassa vuoden aikana. Esimerkiksi asiointia kaupalla helpotetaan merkittävästi.

Tämä tapahtuu yhdistämällä Kyläkaupan Kauppakatu ja vastakkaisilla puolilla olevat parkkipaikat.

– Tämä muutos helpottaa asiakkaiden asiointia ratkaisevasti, sillä enää heidän ei tarvitse parkeerata autojaan kahdesti päästäkseen käymään tavarapuolella ja ruokapuolella, Keskinen viestittää Brasiliasta.

Vuoden aikana myös kyläkaupan parkkialue laajenee yli tuhannella paikalla, yhteensä 3600 autopaikkaan. Tämä on mahdollista, kun entisen pihamyymälän hallit poistetaan.

Vuoden aikana uusitaan myös muun muassa ravintola- ja kahvilakonseptit sekä avataan uusi pikaruokaravintola.

Vesa Keskinen työllistää yhteensä 430 vakituista työntekijää.