Hyppää sisältöön

Miljoonasijoituksen saanut vertailusivusto laajentaa vakuutus- ja liittymävertailuihin

Eräs sijoittajista on rahoittanut aiemmin esimerkiksi Uberia ja Space X -yhtiötä.

Kuva: VertaaEnsin

Lainoja ja luottokortteja vertailevan VertaaEnsin.fi -sivuston emoyhtiö on kerännyt 20 miljoonan euron rahoituskierroksen. Suuri osa rahasta tulee Suomeen.

Yhtiö toimii myös Tanskassa, Norjassa, Portugalissa ja Belgiassa.

Sijoittajien joukossa ovat muun muassa maksuvälitysyritys Paypalin perustaja Peter Thiel ja  ACE & Company, joka on yhteissijoituksiin erikoistunut pääomasijoittaja. Aiemmin se on sijoittanut muun muassa sosiaalisen median palveluun Pinterestiin, kuljetusyritys Uberiin ja avaruusaluksia valmistavaan Space X -yhtiöön.

Tätä nykyä VertaaEnsin.fi -sivustolla voi vertailla kaikkia Suomessa tarjolla olevia luottokortteja ja vakuudettomia kulutusluottoja, myös pikavippejä.

– Pikavippien mukaan ottaminen oli selkeä ratkaisu. Niille on kysyntää ja niiden vertailusta asiakas saa erityisen suuren lisäarvon, sillä hinnoissa on valtavia eroja, kuvailee VertaaEnsin-yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Lauri Timgren.

Yhtiö kertoo käyttävänsä sijoitusvarat palvelun parantamiseen: tulevaisuudessa sivustolla voi verrata myös vakuutuksia sekä puhelin- ja internetliittymiä. Toimintaa on tarkoitus aloittaa myös uusissa maissa.

VertaaEnsin.fi perustettiin vuonna 2015. Se työllistää yhdeksän ihmistä.