1. yle.fi
  2. Uutiset

Pääministeri Sipilän jääviyskohu puhutti toimittajia – video

Keskustelussa kommentoitiin, että pääministerin uskottavuus on kokenut kohun ympärillä kolauksen ja siitä hänen on kiittäminen vain itseään.

esteellisyys
Aamu-tv:ssä keskustelemassa Ylen politiikan toimittaja Jari Korkki, Talouselämän toimittaja Matti Virtanen sekä media-alan pitkäaikainen vaikuttaja Elina Yrjölä.
Pääministeri Juha Sipilä on joutunut selvittämään kytköksiään. Mikä merkitys epäillyillä kytköksillä on ja miten ne vaikuttavat Sipilän uskottavuuteen? Ja onko media onnistunut uutisoinnissaan? Tätä pohtivat Ylen politiikan toimittaja Jari Korkki, Talouselämän toimittaja Matti Virtanen sekä media-alan pitkäaikainen vaikuttaja Elina Yrjölä.

Pääministeri Juha Sipilän (kesk.) ympärillä pyörinyt kohu hänen taloudellisista kytköksistään puhutti torstaina politiikan toimittajia Ylen aamu-tv:ssä.

Opteam Luovan asiakkuusjohtaja, aiemmin taloustoimittajana työskennellyt Elina Yrjölä, Ylen politiikan toimittaja Jari Korkki ja Talouselämän toimittaja Matti Virtanen pohtivat keskustelussa muun muassa, onko pääministerin uskottavuus kokenut tapauksessa kolauksen.

– Ne ovat heikentäneet hänen uskottavuuttaan ja siitä hänen on kiittäminen itseään. Hänen olisi pitänyt ymmärtää viimeistään siinä vaiheessa, kun Katera Steelin ja Terrafamen tapaukset tulivat julki, tuoda esiin lasten omistukset, sanoi Elina Yrjölä.

Pääministerin uskottavuuden lisäksi toimitttajajoukko peilasi tapausta menneisyyteen ja ruoti myös median omaa toimintaa.

Lue seuraavaksi