1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. sosiaalinen media

Alice Cooper haltioitui somessa Lapin lasi-igluista

Kauhurockin ikoni Alice Cooper ihastelee Facebook-tilillään, että Lapissa revontulia voi katsella suoraan omasta sängystä.

sosiaalinen media
Alice Cooper.

Menneiden vuosikymmenien rockikoni Alice Cooper välitti kuvan Facebook-tilillään (siirryt toiseen palveluun) Saariselän Kakslauttasen lasi-igluista ja ihastelee mahdollisuutta nähdä revontulet omasta sängystään.

Pohjois-Amerikan rockpiireissä edelleen erittäin tunnettu Alice Cooper herätti kuvallaan sosiaalisessa mediassa vilkkaan keskustelun, joka jatkuu edelleen. Torstai-iltapäivään mennessä Facebook-tilillä julkaistu kuva on kerännyt ihastelevia kommentteja jo yli 1300 ja "tykkäyksiä" lähes 30 000.

Osa kommentoijista kertoo olleensa Lapissa ja yöpyneensä juuri näissä lasi-igluissa. Yötä iglussa he kuvaavat "henkeä salpaavaksi kokemukseksi" ja hyvällä säällä "nukkumisesta ei tule mitään kun täytyy vain katsoa kauneutta ympärillään".

Alice Cooper lavalla
Alice CooperEPA/Peter Klaunzer

Lähes kymmenen tuhatta Alice Cooperin seuraajaa on jakanut Cooperin välittämän kuvan edelleen omassa sosiaalisessa mediassa. Se tarkoittaa sitä, että kuva levinnee vielä huomattavan laajalle USA:n sosiaalisessa mediassa.

Ensimmäisenä Alice Cooperin postauksesta kertoi Soundi (siirryt toiseen palveluun)-lehti.

Lue seuraavaksi