Katso täältä suora lähetys: Kuntavaalit 2017 -kiertue Laihialla

Kuntavaalit 2017 -keskustelutilaisuus Laihian Nuorisoseuralla järjestettiin torstaina 19. tammikuuta kello 18. Lähetys on päättynyt.

kuntavaalit
logo
Yle Pohjanmaan sekä sanomalehtien Ilkka ja Pohjalainen yhteinen kuntavaalipaneeli Laihian Nuorisoseuralla 19. tammikuuta 2017. Keskustelijoina Tapio Nyysti (kesk.), Asko Salminen (ps.), Mari Lampinen-Tuomela (kok.), Risto Saharinen (sd.), Jouko Ranta (vas.) ja Ritva Lämpsä (kd.). Lähetys on päättynyt.

Laihian Nuorisoseuralla järjestettävän kevään ensimmäisen Kuntavaalit 2017 -vaalikeskustelun juontavat sanomalehti Pohjalaisen päätoimittaja Toni Viljanmaa ja Yle Pohjanmaan toimittaja Terhi Varjonen.

Keskustelemassa on edustaja niistä kuudesta puolueesta, jotka ovat edustettuina tämänhetkisessä Laihian kunnanvaltuustossa ja ovat asettaneet ehdokkaita tämän kevään vaaleihin.

Keskustelijat ovat Tapio Nyysti (kesk.), Asko Salminen (ps.), Mari Lampinen-Tuomela (kok.), Risto Saharinen (sd.), Jouko Ranta (vas.) ja Ritva Lämpsä (kd.)

Tallenne keskustelutilaisuudesta on katsottavissa Yle Areenassa.

Kymmenen keskustelun kiertue

Kuntavaalit 2017 -kiertueen järjestävät yhdessä Yle Pohjanmaa, Ilkka ja Pohjalainen. Kevään aikana paneelikeskusteluja järjestetään yhteensä kymmenen:

19.1. Laihia
26.1. Alavus
2.2. Pietarsaari
9.2. Alajärvi
16.2. Kristiinankaupunki
23.2. Kauhava
2.3. Kurikka
9.3. Kauhajoki
15.3. Vaasa
23.3. Seinäjoki

Jokainen tilaisuus lähetetään suorana lähetyksenä Yle Areenassa. Panelisteille voi myös lähettää yleisökysymyksiä etukäteen osoitteeseen pohjanmaa@yle.fi.

Kuntavaalit järjestetään 9. huhtikuuta 2017.