Mitä haluat kysyä Esko Aholta?

Mikä maailmanpolitiikassa muuttuu, kun Donald Trump nousee Yhdysvaltain presidentiksi ja kuinka se vaikuttaa Suomen asemaan Venäjän kyljessä? Entä millaisten haasteiden edessä demokraattiset instituutiot ovat Suomessa? Lauantain Ykkösaamun vieraana on East Officen hallituksen puheenjohtaja, entinen pääministeri Esko Aho. Mitä haluat häneltä kysyä?

Esko Aho. Kuva: Petteri Paalasmaa / AOP

Yhdysvaltain vallanvaihdos ja sen vaikutukset Suomeen ja Eurooppaan todentuvat Donald Trumpin astuessa virkaansa. Millainen presidentti hänestä tulee?

Suomessa mietityttää Yhdysvaltain ja Venäjän tuleva yhteispeli – kuinka Suomi tähän kuvioon asettuu?

Kotimaan politiikassa viikon ykkösuutisia on liikenne- ja viestintäministeri Anne Bernerin liikenneuudistus. Esko Aho vetää työryhmää, joka pohtii miltä infraverkko näyttää vuonna 2050. Kuinka Suomessa liikutaan tulevaisuudessa?

Lauantaina 21.1. klo 10.05 TV1:n Ykkösaamussa Seija Raution vieraana on East Officen hallituksen puheenjohtaja, entinen pääministeri Esko Aho. Mitä haluat häneltä kysyä?

Aholle kysymyksiä voi lähettää osoitteeseen tv1.ykkosaamu@yle.fi (siirryt toiseen palveluun) tai allaolevalla lomakkeella.