Hyppää sisältöön

Katso täältä suora lähetys: Kuntavaalit 2017 -kiertue Alavudella

Ilkan, Pohjalaisen ja Yle Pohjanmaan yhteinen kuntavaalikeskustelu Alavuden kaupungintalolla käytiin torstaina 26. tammikuuta kello 18. Lähetys on päättynyt.

logo
Suora lähetys Ilkan, Pohjalaisen ja Yle Pohjanmaan kuntavaalikeskustelusta Alavuden kaupungintalolla alkaa 26.1.2017 kello 18. Keskustelemassa ovat Lasse Anttila (kesk.), Yrjö Paukkunen (ps.), Jari Kortesmäki (kok.), Eila Koskinen (sd.), Niina Laitio (vihr.) ja Markku Kangasmaa (kd.). Juontajina Ilkan päätoimittaja Satu Takala ja Ylen toimittaja Päivi Rautanen.

Yle Pohjanmaan ja sanomalehtien Ilkka (siirryt toiseen palveluun) ja Pohjalainen (siirryt toiseen palveluun) Kuntavaalit 2017 -kiertue on torstaina 26. tammikuuta Alavudella. Alavuden kaupungintalolla kello 18 järjestettävä keskustelutilaisuus lähetetään suorana Yle Areenassa.

Keskustelemassa ovat Lasse Anttila (kesk.), Yrjö Paukkunen (ps.), Jari Kortesmäki (kok.), Eila Koskinen (sd.), Niina Laitio (vihr.) ja Markku Kangasmaa (kd.).

Keskustelutilaisuuden juontavat Ilkan päätoimittaja Satu Takala ja Yle Pohjanmaan toimittaja Päivi Rautanen. Paikalla on myös Viiskunta-lehden (siirryt toiseen palveluun)päätoimittaja Ella Nurmi.

Kymmenen keskustelun kiertue

Kevään aikana Kuntavaalit 2017 - vaalikeskusteluja järjestetään yhteensä kymmenen. Ensimmäinen tilaisuus järjestettiin Laihialla 19. tammikuuta. Sen taltiointi on katsottavissa Yle Areenassa.

Seuraavat tilaisuudet ovat:

26.1. Alavus
2.2. Pietarsaari
9.2. Alajärvi
16.2. Kristiinankaupunki
23.2. Kauhava
2.3. Kurikka
9.3. Kauhajoki
15.3. Vaasa
23.3. Seinäjoki

Jokainen tilaisuus lähetetään suorana lähetyksenä Yle Areenassa. Panelisteille voi myös lähettää yleisökysymyksiä etukäteen osoitteeseen pohjanmaa@yle.fi.

Kuntavaalit järjestetään 9. huhtikuuta 2017.