Hyppää sisältöön

Kuntavaalit 2017 – katso täältä tallenne Alavuden keskustelutilaisuudesta

Ilkan, Pohjalaisen ja Yle Pohjanmaan kuntavaalikeskustelu käytiin Alavudella 26. tammikuuta. Tallenne on katsottavissa tämän artikkelin kautta ja Yle Areenassa.

Ehdokkaita ja yleisöä vaalipaneelitilaisuudessa Alavudella.
Ilkan, Pohjalaisen ja Yle Pohjanmaan Kuntavaalit 2017 -keskustelu on taltioitu Alavuden kaupungintalolla 26.1.2017. Keskustelemassa Lasse Anttila (kesk.), Yrjö Paukkunen (ps.), Jari Kortesmäki (kok.), Eila Koskinen (sd.), Niina Laitio (vihr.) ja Markku Kangasmaa (kd.). Juontajina Ilkan päätoimittaja Satu Takala ja Ylen toimittaja Päivi Rautanen.

Ilkan, Pohjalaisen ja Yle Pohjanmaan yhteinen Kuntavaalit 2017 -kiertue vieraili torstaina 26. tammikuuta Alavuden kaupungintalolla.

Keskustelemassa oli kuuden kuntavaaleihin Alavudella ehdokkaita asettaneen puolueen edustajat eli Lasse Anttila (kesk.), Yrjö Paukkunen (ps.), Jari Kortesmäki (kok.), Eila Koskinen (sd.), Niina Laitio (vihr.) ja Markku Kangasmaa (kd.).

Tilaisuuden juonsivat Ilkan päätoimittaja Satu Takala ja Ylen toimittaja Päivi Rautanen. Paikalla oli myös Viiskunta-lehden päätoimittaja Ella Nurmi.

Tallenne keskustelutilaisuudesta on katsottavissa Yle Areenassa.

Seuraavaksi Pietarsaareen

Kuntavaalit 2017 -kiertue käy kevään aikana yhteensä kymmenellä paikkakunnalla. Tilaisuuksia on jäljellä vielä kahdeksan:

2.2. Pietarsaari
9.2. Alajärvi
16.2. Kristiinankaupunki
23.2. Kauhava
2.3. Kurikka
9.3. Kauhajoki
15.3. Vaasa
23.3. Seinäjoki

Jokainen tilaisuus lähetetään suorana lähetyksenä Yle Areenassa. Panelisteille voi myös lähettää yleisökysymyksiä etukäteen osoitteeseen pohjanmaa@yle.fi.

Tallenne ensimmäisestä kuntavaalikeskustelusta Laihialla 19. tammikuuta on katsottavissa Yle Areenassa.

Kuntavaalit järjestetään 9. huhtikuuta 2017.