Iso ravintola-alan palkinto Sodankylään

Ammattilehti Aromin järjestämässä Pro 2017 -kilpailussa on palkittu Sodankylän kunnan ruokapalvelupäällikkö Merja Ahola.

Ravitsemusala
Merja Ahola
Merja Ahola ja Pro 2017 -kilpailun ykköspalkintoEero Kokko

Lappiin on saatu yksi merkittävä palkinto ravintola-alalta. HoReCa-alan ammattilehden Aromin vuosittain järjestämässä Pro-kilpailussa on palkittu tänä vuonna Sodankylän kunnan ruokapalvelupäällikkö Merja Ahola.

Merja Ahola vastaa Sodankylän kunnan ruokapalvelusta. Hänen työhönsä kuuluvat mm. hankinnat, talousarvioiden ja palvelusopimusten laatiminen.

Finaaliin pääsi tässä sarjassa myös varuskuntaravintola Someron Jarmo Kunnari Leijona Catering Oy:stä Rovaniemeltä. Kunnari vastaa muun muassa varusmiesten ja Puolustusvoimien kantahenkilökunnan ruokailusta kasarmilla ja maasto-olosuhteissa.

Toinen lappilainen finalisti oli opettaja Ari Manninen Lapin matkailuopiston Toripuistikon-yksiköstä Rovaniemeltä.

Palkinnot jaettiin torstaina Helsingissä kaikkiaan 14:ssä eri sarjassa. Valintakriteereinä olivat muun muassa ammattitaito ja asenne työhön.

Parhaiksi ravintolayrittäjiksi valittiin Ravintola Roux'n johtonelikko Kati ja Sami Häkkinen, Antti Hietanen sekä Esa Mehtäjärvi Lahdesta.