Seinäjoen kirjastot kiinni tämän viikon

Järjestelmäpäivitys sulkee Seinäjoen lähikirjastot viideksi päiväksi. Päivityksen jälkeen myös Seinäjoki on osa isoa Eepos-yhdistelmää, johon kuuluu 22 pohjalaiskirjastoa.

kirjastot
Seinäjoen kirjasto
Olli Koski/Yle

Seinäjoen kaupunginkirjaston lähikirjastot ovat tästä päivästä perjantaihin asti kiinni järjestelmäpäivityksen takia. Seinäjoen kaupunginkirjaston Seitti-tietokanta yhdistetään uuden, 22 kuntaa kattavan kirjastokimpan Eepos-tietokantaan 30.1 ja 6.2 välisenä aikana. Kaikki toimipisteet avaavat ovensa tiistaina 7. helmikuuta, jolloin Seinäjoen kaupunginkirjasto osa isoa Eepos-yhdistelmää.

Kiinnioloaikana ei voi lainata, uusia tai palauttaa aineistoa eikä hakea varauksia. Seitti-verkkopalvelu, e-kirjapalvelu ja Naxos-musiikkipalvelu eivät myöskään ole käytettävissä. Aineiston eräpäivät on siirretty kiinniolon yli ja 30.1-6.2. erääntyvät varaukset pidetään noudettavissa 12.2. asti.

Myöskään kirjastoautot eivät kierrä. Pääkirjasto Apilan uutisalue ja Aallon kirjasto ovat kuitenkin auki. Tänä aikana ei voi lainata, uusia tai palauttaa aineistoja, eikä hakea varauksia.

Kaikki toimipisteet avaavat ovensa ensi lauantaina, jolloin Seinäjoen kaupunginkirjasto osa isoa Eepos-yhdistelmää. Eepokseen kuuluvat Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Ilmajoki, Isojoki, Isokyrö, Karijoki, Kaskinen, Kauhajoki, Kauhava, Kuortane, Kurikka, Laihia, Lappajärvi, Lapua, Perho, Seinäjoki, Soini, Teuva, Veteli, Vimpeli sekä Ähtäri.