Muumimukeja, pelikortteja, kolikoita, mitä sinä keräät? Kuvaa meille kokoelmasi

Erilaisien esineiden ja tavaroiden keräileminen täyttää hyllyt ja kansiot nopeasti. Mitä sinä keräät? Lähetä meille kuva joko sosiaalisen median tai artikkelissa olevan linkin kautta.

keräily
Kuvassa erilaisia Muumi-mukeja pinossa.
Heini Holopainen / Yle

Monet aloittavat keräilemisen jo lapsena. Tällöin kohteena voivat olla karkkipaperit, barbiet tai tarrat. Aikuisena keräilykohteet voivat olla autojen pienoismallit, merkkikäsilaukut tai yritysten mainoskynät.

Keräilemisessäkin voi näkyä ajankuva. Osalla voi olla suuri kokoelma puhelinkortteja tai jääkiekko- tai hevoskeräilykortteja. Tämän päivän suosikkeja ovat eri maiden eurot sekä Muumimukit.

Keräilijälle vanhat lehdet voivat tuoda iloa, kun toiselle ne ovat vain paperijätettä. Näin kävi esimerkiksi Anttilan vanhoille vaatekuvastoille.

#Ylekeraily

Mitä sinä keräät? Lähetä meille kuva kokoelmastasi joko alla olevan lomakkeen avulla tai sosiaalisen median välityksellä. Keräämme jaettuja kuvia twitteristä ja instagramista tunnisteella #ylekeraily.

Lähettämällä kuvan suoraan Ylelle annat oikeuden käyttää, jakaa ja tarvittaessa muokata kuvaa kaikissa Ylen palveluissa joukkoistuksen yhteydessä. Lähetäthän vain itse ottamiasi kuvia. Yksityistilanteissa kysy lupa kuvassa näkyviltä ihmisiltä. Emme maksa julkaistuista kuvista palkkiota. Lue tarkemmat Ylen kuvajoukkoistusten pelisäännöt.

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.