Hyppää sisältöön

Katso täältä suora lähetys: Kuntavaalit 2017 -kiertue Pietarsaaressa

Ilkan, Pohjalaisen ja Yle Pohjanmaan yhteinen kuntavaalikeskustelu käytiin Pietarsaaressa torstaina 2.2. kello 18. Lähetys on päättynyt.

logo
Kuntavaalit 2017 -keskustelutilaisuudessa Pietarsaaressa 2.2.2017 ovat keskustelemassa Veikko Kuusela (kesk.), Sauli Isokoski (vas.), Ilmari Heinonen (kok.), Kari Koskela (sd.), Kurt Hellstrand (kd.) ja Maria Lunabba (rkp.). Puheenjohtajina Pohjalaisen uutispäällikkö Mikko Kallionpää ja Yle Pohjanmaan toimittaja Terhi Varjonen.

Sanomalehti Ilkan (siirryt toiseen palveluun), sanomalehti Pohjalaisen (siirryt toiseen palveluun) ja Yle Pohjanmaan Kuntavaalit 2017 -kiertueen tämäniltainen pysäkki on Pietarsaari.

Campus Allegron tiloissa järjestettävä keskustelutilaisuus alkaa kello 18. Se lähetetään suorana lähetyksenä Yle Areenassa.

Kuntavaaliehdokkaista paikalla keskustelemassa ovat Veikko Kuusela (kesk.), Sauli Isokoski (vas.), Ilmari Heinonen (kok.), Kari Koskela (sd.), Kurt Hellstrand (kd.) ja Maria Lunabba (rkp.).

Paneelin vetäjinä toimivat Pohjalaisen uutispäällikkö Mikko Kallionpää ja Yle Pohjanmaan toimittaja Terhi Varjonen. Yleisö on tervetullut paikalle seuraamaan tilaisuutta.

Kiertueella maaliskuulle asti

Kevään aikana Kuntavaalit 2017 - vaalikeskusteluja järjestetään yhteensä kymmenen. Ensimmäinen tilaisuus järjestettiin Laihialla 19. tammikuuta. Sen taltiointi on katsottavissa Yle Areenassa. Myös Alavuden tilaisuuden (26.1.) taltiointi löytyy Yle Areenasta.

Seuraavat tilaisuudet ovat:

2.2. Pietarsaari
9.2. Alajärvi
16.2. Kristiinankaupunki
23.2. Kauhava
2.3. Kurikka
9.3. Kauhajoki
15.3. Vaasa
23.3. Seinäjoki

Jokainen keskustelutilaisuus lähetetään suorana lähetyksenä Yle Areenassa. Panelisteille voi myös lähettää yleisökysymyksiä etukäteen osoitteeseen pohjanmaa@yle.fi.

Kuntavaalit järjestetään 9. huhtikuuta 2017.